HIERONTA JA FYSIOTErAPIA

 

Hieronta auttaa lihas- ja kalvokireyksiin, revähdyksiin ja venähdyksiin sekä tukee tuki- ja liikuntaelimistön sairauksista kärsivän koiran toimintakykyä. Se myös helpottaa psyykkistä ja fyysistä väsymystä.

Urheilevalle tai metsästys- / työkäytössä olevalle koiralle hieronta on tärkeää ennaltaehkäisevänä hoitona, mutta sopii myös koti-ja näyttelykoirille. 

Hieronnalla on positiivinen vaikutus koiran  elämänlaatuun, suorituksiin ja käyttöikään.

Eläinfysioterapia on liikunnan ja toimintakyvyn hoitamista, tukemista ja edistämistä niin terveille kuin sairaille eläimille. Eläinfysioterapian tavoitteena on kuntouttaa eläintä jonka toimintakyky on heikentynyt sairauden tai vamman vuoksi. Lisäksi eläinfysioterapiaan kuuluu lihashuolto ennaltaehkäisevänä hoitona kotikoirille ja etenkin aktiivisille harraste koirille.

Fysioterapian tärkein menetelmä on terapeuttinen harjoittelu.

Terapeuttisessa harjoittelussa tarkat ja kontrolloidut harjoitteet parantavat eläimen fyysisiä ominaisuuksia, esimerkiksi koordinaatiota, asentotuntoa, lihasvoimaa tai kestävyyttä. Eläinfysioterapiassa saat lihashuollollisia hoitoja ja ohjausta koirasi hoidossa ja harjoittamisessa.

Eläinfysioterapiaan tullaan usein eläinlääkärin suosittelemana esimerkiksi leikkauksen jälkeen, tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen (selkäkipu, revähtymät, nivelrikko, jänne tulehdukset jne) vuoksi, ikääntyneen koiran kanssa ja neurologisista (halvaukset jne) syistä.

Itsenäisesti omistajat voivat myös hakeutua eläinfysioterapeutille esimerkiksi harrastekoiransa lievien ontumien, lihashuollon tai koiran kropan tilanteen tarkistuttamisen merkeissä.

Eläinfysioterapeuttiin voit tutustua tarkemmin FysiOtuksen sivuilla, ajanvaraus maanantai ja tiistain vastaanotoille DogStopin sivuilta, muutoin suoraan FysiOtuksen kautta.

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 10 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi