KIITOS VARAUKSESTASI!

Kiitos varauksestasi, olet saanut vahvistusviestin sähköpostiisi.

Huomioithan, että varauksesi on sitova ja peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% varatun ajan hinnasta, varauksen tehdessäsi hyväksyt ehdot.

TRIMMAUKSEEN TULOSSA?

Toivomme asiakkaalta aina mahdollisimman tarkkoja ohjeita trimmattavasta koirasta, etenkin jos omistaja ei itse tuo koiraa trimmiin – näin vältytään epäselvyyksiltä. Toiveemme on että mahdollisimman monella olisi mallikuva toiveista mukana, etenkin kun tällä hetkellä työskentelee trimmaajaopiskelijoita. Mallista opiskelijoidenkin on helpompi työstää koiran turkkia toivottuun suuntaan. 

UIMAAN TULOSSA?

– Omat pyyhkeet! Voit toki myös vuokrata pyyhkeet meiltä.

– Kylmällä säällä kostean koiran lämpimänä pitäminen on kovin tärkeää kotimatkan ajan, joten otathan koiralle manttelin mukaasi välttääksesi vilustumiset, lihasjumit, nivelkolotukset tai vesihäntäoireilun, erityisesti talviaikaan

– Omat uimalelut, myymälästäkin niitä voi ostaa.

– Omistajalle sisäkengät (sandaalit, crocsit tms.) helpottamaan uimalan puhtaanapitoa ja vähentämään mm. kivien, hiekan ja muun sisäänkantautumista sekä mahdollista vaihtovaa. Myös meiltä voit lainata, muutamia tossuja löytyy lainattavaksi. Ulkokengillä ei pesu- ja allastiloihin saa mennä. 

– Uimalassa ei ole shampoota eikä hoitoaineita, joten huolehdithan ne itse mukaan jos tarvit sellaisia. Myymälästä voi myös ostaa aineet.  Trimmaukseen tuleville koirille shampoot ja hoitoaineet kuuluvat hintaan, omatoimipesuun tulijat tuovat omat pesuaineet mukanaan.

Pyydämme myös huomioimaan, että jokaiselle uimarille on pesu- ja kuivausaikaa max. 30 min uinnin jälkeen taataksemme jokaiselle uimarille sujuvan peseytymis- ja kuivausmahdollisuuden. Jos haluat pidemmän ajan pesuun ja kuivaukseen, varaathan erikseen siihen ajan!  

Pesu- ja uimalatiloissa voi tulla kohtaamisia toisten koirien kanssa ja mm. pesulla voi olla yhtä aikaa useampia koiria. Mikäli haluat rauhallisemman ajan, suosittelemme varaamaan ajan myymälästä.

Muistathan tehdä peruutuksen viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa sähköpostilla info@dogstop.fi tai puhelimitse 050-3210 276. Koiran sairastuessa peruutukset vain puhelimitse 050-3210 276.

Tervetuloa!

 

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 10 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi