koirapäiväkoti

 

Koirapäiväkoti avaa ovensa Oulussa vihdoin. Toivottu ja kysytty palvelumuoto on elokuusta 2019 alkaen meidän palveluvalikoimassamme, päiväkodin avatessa ovensa elokuun puolivälin tienoilla.

Koirapäiväkoti toimii arkisin klo 08-20 välisenä aikana, mutta myös näiden aikojen ulkopuolella erillisen sopimuksen mukaan. Koirapäiväkodissa koirasi saa aktiviteettia päivän aikana leikin ja ulkoilun muodossa, mutta myös lepohetkiä. DogStopin henkilökunta valvoo koiria eikä koiria jätetä keskenään leikkimään. Lepohetkinä pyritään järjestämään jokaiselle koiralle oma rauhansa. Koirapäiväkotilaiset voivat myös ottaa maksullisia lisäpalveluita päiväkotipäiväänsä – kynsien leikkausta, uintia, vesimattoilua, trimmausta tai hierontaa.

Koirapäiväkotiin on tervetulleita kaikki koirat, jotka sietävät toiset koirat lähellään, eikä koira-aggressiivisuutta ole esiintynyt.  Emme ota laumaan myöskään koiria, jotka selkeästi ahdistuvat ja stressaantuvat laumassa, erillishoitona voimme pitää myös tällaisia koiria.  Edellytämme koirilta ajantasaisia rokotuksia ja loishäätöä, tarkistamme rokotukset kaikilta koirilta hoidon aloittaessa. Jos kuitenkin tarvitset ei-sosiaaliselle koirallesi päivähoitoa, erillishoitomahdollisuus onnistuu. Jokainen koira on aina loppuviimein omistajansa vastuulla, etenkin kun alkuun ei voi tietää miten koirasi suhtautuu muihin koiriin vieraassa ympäristössä.

Koirapäiväkotiin voi tulla satunnainen kävijä mikäli vapaita paikkoja on. Etusijalla päiväkotiin on ns. vakiokävijät, jotka käyvät 1-5 kertaa viikossa hoidossa. Alkuun päivähoitolaisia otetaan ryhmään kuusi ja katsotaan miten arki päiväkodissa tällä koiramäärällä lähtee rullaan

Koirapäiväkodin hinnat: 20€ / hoitopäivä kuukausikävijälle (noin 20 hoitopäivää per kk, 4-5 arkipäivää viikossa), 25€ / hoitopäivä viikkokävijälle (1-3 hoitopäivää viikossa) tai satunnainen kävijä 30€ per hoitopäivä. Häkkihoidettavat toipilaat 35€ / hoitopäivä (5-10h) tai tuntitaksa 10€ / h. Samaan perheen koirat: 1. koira normaalihintainen, muut koirat -50% kun ovat yhtä aikaa hoidossa.

HUOM! Ennen kuin varaat koirallesi hoitopaikkaa, olethan käynyt tutustumassa päiväkotitoimintaan meillä? Tutustumiskäynnit voit varata myymälästä p. 050-3210276 tai sähköpostilla info@dogstop.fi. Tarkistathan myös, että koirasi rokotukset ja loishäätö on kunnossa eikä koira yski, ripuloi tai muuten vaikuta sellaiselta, että sen hoitopäivä pitäisi perua koiran ja muiden koirien hyvinvoinnin takia tai että nartulla ei ole juoksu tulossa tai alkanut jo?

Tarkempaa päivänkulkuun liittyvää infoa tulossa lähiaikoina.

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 8 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi