RAVINTONEUVONTA

 

Koiran ravitsemusneuvonnassa suunnitellaan ruokavalio juuri kyseisen yksilön tarpeet huomioonottaen.

Ravitsemusneuvoja voi auttaa hyvin monenlaisissa ongelmissa; jo pentuajasta alkaen jatkuen mm. tiineyden aikaiseen ruokintaan, mutta myös sairauksien tukihoitoon.

Koiran ravitsemusneuvoja voi auttaa myös lihavan tai laihan koiran ruokinnassa, mutta myös ruoansulatuskanavan ongelmien, IBD:N ja SIBO:n ruokavalioissa.

Ruokavaliot tehdään myös hiivaongelmien, nivelvaivojen, sydän­-, maksa- tai munuaissairauksien,  virtsakivien tai  allergioiden vaatimissa erikoisruokavalioissa.

Myös täysin terveille koirille ravitsemusneuvonnasta on hyötyä jos haluaa esimerkiksi siirtyä ruokintamallista toiseen tai haluavarmistaa, että koira saa ruokavaliostaan kaikki tarvitsemansa  vitamiinit sekä hiven- ja kivennäisaineet. Lisäksi mm. urheilevat ja metsästävät koirat tarvitsevat  ruokavalion, jossa otetaan huomioon suorituksen aiheuttama rasitus sekä palautuminen.

Monesti koiralla on oikkuja ja oireita, joita ei osata yhdistää ruokintaan, mutta voivat hyvinkinjohtua esimerkiksi jonkin ravinneaineen puutoksesta tai ylisaannista.

Tällaisia ovat mm.  ylivilkkaus, hermostuneisuus, ruokahaluttomuus,  reaktioherkkyys, agressiivisuus, vierasesineiden syönti, 
paleleminen tai vaikkapa ennenaikainen harmaantuminen.

Ravitsemusneuvontaan tultaessa käydään läpi koiran historia, ruokinta, ravitsemustila, oireet ja  ongelmat, mahdolliset diagnoosit sekä tutkimukset jonka pohjalta ruokintasuunnitelma tehdään.

Tarvittaessa koira ohjataan ennen suunnitelman tekoa ja toteutusta käymään eläinlääkärin tutkimuksissa.

Tiedustelut ja ajanvaraus Dogstopista.

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 10 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi