Trimmaus ja TURKINHOITO

 

TRIMMAUS JA TURKINHOITO

Meiltä saat kaikkien rotujen turkkihuollot ja trimmaukset sekä pesut, pohjavillanpoistot ja pienet siistimiset. Kaikki trimmaukset ovat ensisijaisesti kotitrimmauksia, mutta teemme myös erikseen sovitusti näyttelytrimmejä. Näyttelytrimmeistä kannattaa kysyä aina erikseen henkilökunnaltamme!

Trimmauksien lisäksi voit varata meiltä ajan pelkästään pesuun ja föönaukseen, pohjavillanpoistoharjaukseen tai näiden yhdistelmään. Lisäksi pienemmät siistimistyöt kuuluvat palveluihimme. Siistimistyöt käsittävät esimerkiksi korvakarvojen nypinnän, kynnet + tassukarvat tai kaikkien koristekarvojen kevyen lyhentämisen turkin siisteyden ylläpitämiseksi.

Meillä palvelee tällä hetkellä yksi trimmaaja sekä oppisopimuksella oleva trimmaajaopiskelija, mutta myös vaihteleva määrä muitakin trimmaajaopiskelijoita. Ajanvaraus puhelimitse p. 050-3210276, tai ajanvaraus- osiosta www.dogstop.fi/ajanvaraus. Tiedustelut voi laittaa myös sähköpostitse.

Koirien pesut, harjaukset ja föönaukset sekä kynnenleikkaukset saa varattua myös nettisivuiltamme, pääsääntöisesti trimmaaja- tai eläintenhoitajaopiskelija tekee pesut.  Varattuun aikaan ei kuulu muita palveluita, kuten esimerkiksi tassukarvojen leikkausta, vaan näihin tulee varata erillinen aika. Kynsienleikkaus onnistuu pesun tms. yhteydessä.

Meillä voit käydä pesemässä koirasi myös omatoimisesti- otathan omat pesuaineet ja pyyhkeet mukaasi!

Hinnastosta löydät kaikki trimmaukseen, turkkihuoltoon ja muuhun hyvinvointiin liittyvät hintamme.

Ohjeita trimmaukseen tulevalle

VARATTU AIKA

Kun trimmaukseen varataan koirallesi aikaa, muistathan kertoa mahdollisimman tarkkaa tietoa koirastasi ja toiveistasi, jotta voimme varata sopivan mittaisen ajan trimmaukseen. Jos koirasi on arka, aggressiivinen tai muutoin tulee huomioida ajankäytössä jokin muu asia (takut, tietyn ruumiinosan käsittelemisen haaste tms.), on tärkeää että meillä on tästä ennakkotieto, jotta trimmausaika on riittävä. Näiden tietojen pohjalta varaamme ajan ja jos aikaa menee kuitenkin em. syiden vuoksi enemmän, koiran trimmaus voi jäädä kesken, koska seuraavaa asiakasta ei voi odotuttaa. Tällöin suosittelemme aina uuden ajan varaamista ja jatkossa huomioimaan esimerkiksi lyhyemmän välin trimmaukseen, pidemmän ajan trimmaukselle tms.

Noudatathan myös sovittuja aikoja. Liian aikaisin ei kannata tulla paikalle, aamun ensimmäiset ajat (klo 10) ajoittuu koirakeskuksen avaamiseen, eikä ennen varattua aikaa välttämättä henkilökuntaakaan ole paikalla. Jos tulet liian aikaisin, tällöin voit joutua odottamaan omaa vuoroasi kovin pitkältä tuntuvan ajan ja toisaalta, trimmaaja saa tehdä rauhassa työn alla olevan koiran ennen sinun koiraasi. Kun tulet noutamaan koiraa, emme suosittele menemistä trimmaushuoneeseen, koska trimmaajan työ vaikeutuu ja hidastuu koiran riemastuessa omistajan jälleennäkemisestä tai äänen kuulemisesta ja rauhoittuminen loppuajaksi voi olla hankalaa, jolloin trimmin valmiiksi saaminen on hankalampaa ja hitaampaa. Pyrimme siihen, että sovimme koiraa tuotaessa ajankäytön ja yleinen käytäntömme on, että soitamme noin 15 minuuttia ennen kuin koira on valmis, mikäli ollaan etuajassa valmiita.

Jos haluat jäädä paikalle katsomaan trimmausta, meille saa jäädä, mutta usein suosittelemme että koira jää yksin trimmaukseen, koska ovat usein rauhallisempia ja vieraskoreampia omistajan poissaollessa. Joskus omistajan läsnäolo voi tehdä koirasta levottoman eri syistä ja tällöin myös trimmaajan työ voi hankaloitua.

LEIKATTAVAT / AJELTAVAT KOIRAT

Kone- ja saksityönä tehtävät koirat pestään pääsääntöisesti meillä. Tämä siksi, ettei koirat ehdi sotkea tassujaan, mahanalusiaan tms. ja koira on trimmissä puhdas, siisti ja liaton, jolloin myös trimmaaminen on vaivattomampaa. Tämän lisäksi, puhdas koira säästää meidän trimmaustarvikkeita. Kuitenkin, mm. takkuisia ja hyvin paksuturkkisia koiria voidaan trimmata ennen pesua, joten näissä tapauksissa on mahdollista että omistaja pesee koiran kotona trimmauksen jälkeen.

NYPITTÄVÄT KOIRAT

Nypittäviä rotuja taas ei tule pestä 2-3 viikkoa ennen trimmausta, jotta karva ei ole liukas – liukkaus hidastaa nyppimistä. Nypittävien koirien trimmaukseen ei kuulu pesu, koska iho voi ärtyä nyppimisestä, mutta jos haluat kuitenkin pesun nypinnän jälkeen, ilmoitathan tästä aikaa varatessasi, varataan tällöin lisää aikaa trimmaukselle. Myös nypittävä koira on hyvä harjata kotona ennen trimmausta, mieluiten useampana päivänä.

PESULLE TULEVAT KOIRAT

Muutoin pesukoirien kohdalla toimii sama ohjeistus kuin trimmauskoirille, mutta toivottavaa on että koira on harjattu läpi ennen pesua ja enin pohjavilla poistettu. Huomioithan, että pesua ei todennäköisesti tee trimmaaja, vaan joku talon henkilökunnasta tai talossa olevat opiskelijat. Tällöin ei ole mahdollisuutta leikata takkuja tai esimerkiksi tassukarvoja, vaan aika on varattava erikseen trimmaajalle pieneen siistimiseen. Tästä toiveesta kannattaa mainita aikaa varatessa ja varata tuo aika soittamalla, jotta saadaan sopivaan väliin pesuaika. Kynsienleikkaus ja koiran harjaus kuuluu pesukoiralle, mikäli asiakas niin haluaa.

AJANVARAUS JA PERUUTUSEHDOT

Ajanvarauksen peruutus trimmiin tapahtuu viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Alle tuon ajan perutut ajat, veloitus 50%. Peruuttamattomat ajat veloitamme kokonaisuudessaan. Peruutusehtomme perustuu siihen, ettei peruuttamattomia aikoja tulisi, koska jonoa on usein trimmeihin ja vrk:n aikana ehdimme saada tilalle toisen asiakkaan.

KOIRAN TURKKI

Trimmiin tulevan koiran oletetaan olevan takuton, joka on sujuvaa käsitellä. Jos koirassa on takkuja, ilmoitathan siitä jo ajanvarauksen yhteydessä, jotta voimme varautua ja huomioida tämän trimmausaikaa varatessamme. Takuttomuus tarkoittaa sitä että pitkähkössä turkissa harvapiikkinen harja tai kampa menee ihonmyötäisestikin sujuvasti läpi, ilman että se jää turkkiin kiinni.

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 10 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi