4.11. Pentu- ja arkitottelevaisuus, jatkokurssi

95.00  sis. alv

Pentu- ja arkitottelevaisuuskurssi, mikä se tällainen kurssi on? Kurssi sopii kaikille koirille perustottelevaisuuden opetteluun ja harjoitteluun, eikä osaamisvaatimuksia ole. Kurssi on hyvää jatkoa pentu- ja arkitottelevaisuuskurssille; tällä kurssilla tutustellaan eri lajeihin, keksitään temppuja ja pidetään kivaa, mutta myös opetellaan uusia asioita!

Kurssille otetaan niin alkeita opettelevia kuin hieman pidemmällä olevia koirakoita, jokaisen koiran kohdalla huomioidaan olemassaoleva osaamistaso ja parivaljakon omat kiinnostuksen kohteet. Pyrkimys on vahvistaa jo opittuja asioita ja opetella myös uusia juttuja.

Alaikäraja kursseille on 12 viikkoa, yläikärajaa ei ole. Hinta 95 €, kurssin kesto viisi viikkoa (1 x viikossa), alkaen viikko 45. Kurssin hinta sisältää myös hallinkäyttömaksun.

Tämä kurssi on maanantaisin klo 17-18, alkaen 4.11. Kurssin ilmoittautumiset ovat sitovia ja se on hyväksytty kun kurssi on maksettu haluamallasi maksutavalla (myös Mash- lasku- ja osamaksumahdollisuus). Mikäli kurssit eivät muutoin toteudu, pyrimme mahdollisuuksien mukaan yhdistelemään kursseja niin, että saataisiin jokaiselle sopiva kurssipaketti kasaan – tällöin aikataulut voi muuttua. Katso myös muut kurssit koulutukset- osiosta!

Kouluttajana kursseilla Marjo Sumén.

Tiedustelut DogStopin myymälästä p. 050-3210276 tai sähköpostilla info@dogstop.fi. Kaikki ilmoittautumiset tulee tehdä verkkokaupan kautta.

5 varastossa

Kuvaus

Kurssikerrat: 4.11., 11.11., 18.11., 25.11. sekä 9.12. klo 17-18.

Kurssipaikka: Sienikuja 9, 90650 Oulu.

Muut tiedot: Mikäli kurssille ei ole osallistujia tarpeeksi, kurssi voidaan yhdistää saman kouluttajan muihin kursseihin ilmoittautuneiden niin halutessa tai vaihtoehtoisesti voi mennä myös muille kursseille, mikäli kursseilla on tilaa. On myös mahdollista odottaa uuden kurssin alkamista. Mikäli mikään näistä aiemmin mainituista ei sovi, palautamme rahat.

Kurssimaksu ja ilmoittautuminen: Verkkokaupan kautta, maksun voi suorittaa heti normaaleilla verkkokaupan maksutavoilla, mutta meillä on käytössä myös Jousto-maksuvaihtoehto, kuten myös Mash- osamaksu- ja laskuvaihtoehdot.

Muita huomioitavia asioita: Kurssi alkaa ilmoitettuna päivänä koulutushallillamme. Kurssiviestit laitetaan vain siinä tapauksessa, että kurssi ei toteudu ilmoitetusti, verkkokaupasta tulee automaattinen viesti ilmoittautuneille sähköpostiin kurssin toteutuessa. Kysymykset suoraan kouluttajalle. 

Kouluttajan toive on, että annetaan jokaiselle ryhmälle treenirauha, joten uusi ryhmä voi tulla halliin vasta aikaisintaan 10 min ennen oman kurssin alkua ja tällöinkin rauhallisesti, häiritsemättä muita. Jos kuitenkin julkisilla, olethan ennakkoon yhteydessä mahdollisesta häkkitarpeesta sisällä.

Mukaan tarvitset: talutin ja panta, koulutusnameja ja lelu palkkaamiseen. Hallilla myös pieni erä myytäviä leluja palkkaamiseen ja sekä herkkuja, ennakkoon voi tilata DogStopilta myös haluamansa tuotteet hallille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4.11. Pentu- ja arkitottelevaisuus, jatkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 8 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi