7.1. Lajikokeilut- kurssi (20-21)

95.00  sis. alv

Mieli tekisi touhuta ja harrastella koiran kanssa jotain, mutta et tiedä mikä olisi teidän juttu?
 
Meillä on ratkaisu. Ajateltiin kurssimuotoisesti napata viisi erilaista touhua ja tekemistä, pientä kokeilua eri lajeista ja harrasteista. Jokaiselle kurssikerralle tulee siis jokin uusi juttu, vähän kurssilaisten toiveitakin kuunnellen.
 
Kokeilussa rallytokoa, tokoa, temppuja, arjen asioita ja / tai tapojen muuttamista tai rauhoittumista. Jokaiselle taatusti jotain!

Alaikäraja kursseille on 12 viikkoa, yläikärajaa ei ole. Hinta 95 €, kurssin kesto viisi viikkoa (1 x viikossa), alkaen viikko 2. Kurssin hinta sisältää myös hallinkäyttömaksun.

Tämä kurssi on tiistaisin klo 20-21, alkaen 7.1.2020. Kurssin ilmoittautumiset ovat sitovia eikä ilmoittautumisia voi perua (ilmoittautumismaksu palautetaan eläinlääkärin- tai lääkärintodistusta vastaan) ja se on hyväksytty kun kurssi on maksettu haluamallasi maksutavalla. Mikäli et pääse osallistumaan kurssille, kurssipaikan voi myydä, kuitenkin tiedottaen kurssin järjestäjää ilmoittautuneen muutoksesta. Mikäli kurssit eivät muutoin toteudu, pyrimme mahdollisuuksien mukaan yhdistelemään kursseja niin, että saataisiin jokaiselle sopiva kurssipaketti kasaan – tällöin aikataulut voi muuttua. Katso myös muut kurssit koulutukset- osiosta!

Kouluttajana kursseilla Marjo Sumén. Kurssit pidetään koulutushallissamme Kynsilehdossa osoitteessa Sienikuja 9, 90650 Oulu.

Kaikki ilmoittautumiset tulee tehdä verkkokaupan kautta.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Kurssikerrat: 7.1., 14.1, 21.1., 28.1. sekä 4.2. klo 20-21.

Kurssipaikka: Sienikuja 9, 90650 Oulu.

Muut tiedot: Mikäli kurssille ei ole osallistujia tarpeeksi, kurssi voidaan yhdistää saman kouluttajan muihin kursseihin ilmoittautuneiden niin halutessa tai vaihtoehtoisesti voi mennä myös muille kursseille, mikäli kursseilla on tilaa. On myös mahdollista odottaa uuden kurssin alkamista. Mikäli mikään näistä aiemmin mainituista ei sovi, palautamme rahat.

Kurssimaksu ja ilmoittautuminen: Verkkokaupan kautta, maksun voi suorittaa heti normaaleilla verkkokaupan maksutavoilla, mutta meillä on käytössä myös Jousto-maksuvaihtoehto.

Muita huomioitavia asioita: Kurssi alkaa ilmoitettuna päivänä koulutushallillamme. Kurssiviestit laitetaan vain siinä tapauksessa, että kurssi ei toteudu ilmoitetusti, verkkokaupasta tulee automaattinen viesti ilmoittautuneille sähköpostiin kurssin toteutuessa. Kysymykset tanja@dogstop.fi, kysymykset välitetään kouluttajalle tätä kautta.

Kouluttajan toive on, että annetaan jokaiselle ryhmälle treenirauha, joten uusi ryhmä voi tulla halliin vasta aikaisintaan 10 min ennen oman kurssin alkua ja tällöinkin rauhallisesti, häiritsemättä muita. Jos kuitenkin julkisilla, olethan ennakkoon yhteydessä mahdollisesta häkkitarpeesta sisällä.

Mukaan tarvitset: talutin ja panta, koulutusnameja ja lelu palkkaamiseen. Hallilla myös pieni erä myytäviä leluja palkkaamiseen ja sekä herkkuja, ennakkoon voi tilata DogStopilta myös haluamansa tuotteet hallille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “7.1. Lajikokeilut- kurssi (20-21)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 8 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi