5.11. TOKO-peruskurssi *TILAA, VIELÄ EHTII MUKAAN*

95.00  sis. alv

Kiinnostaako tokoilu, mutta et tiedä mistä alkaa? Meiltä saat eväät siihen. Kurssi sopii kaikille koirille, joiden kanssa on tarkoitus aloittaa toko harrastuksena tai on jo aloitettu, mutta kaipaa treeniapuja- tai seuraa!

Kurssilla huomioidaan jokaisen koirakon oma osaamistaso, mutta pääpiirteissään kurssisisältöön kuuluu: katsekontaktia ja sen pitämistä, istumista ja siellä pysymistä, maahanmenoa ja siellä pysymistä sekä paikallamakuuta, liikkeestä maahanmenoa, sivulletuloa, seuraamista, luoksetuloa ja kaukokäskyjä. Myös muita asioita voidaan opetella, mikäli tarvetta on.

Kurssille otetaan alkeita opettelevia kuin hieman pidemmällä olevia koirakoita, jokaisen koiran kohdalla huomioidaan olemassaoleva osaamistaso ja parivaljakon omat kiinnostuksen kohteet. Pyrkimys on vahvistaa jo opittuja asioita ja opetella myös uusia juttuja.

Peruspohjaa kurssille osallistuville toivomme jokaisella koirakolla olevan pentu- tai arkitottelevaisuuskurssin verran tai muuta vastaavaa osaamista. Alaikäraja kursseille on 6kk, yläikärajaa ei ole. Hinta 95 €, kurssin kesto viisi viikkoa (1 x viikossa), ajanjaksolla vkot 40-44. Kurssin hinta sisältää myös hallinkäyttömaksun.

Tämä kurssi on tiistaisin klo 17-18, alkaen 1.10. Kurssin ilmoittautumiset ovat sitovia ja se on hyväksytty kun kurssi on maksettu haluamallasi maksutavalla (myös Mash- lasku- ja osamaksumahdollisuus). Mikäli kurssit eivät muutoin toteudu, pyrimme mahdollisuuksien mukaan yhdistelemään kursseja niin, että saataisiin jokaiselle sopiva kurssipaketti kasaan – tällöin aikataulut voi muuttua. Katso myös muut kurssit koulutukset- osiosta!

Kouluttajana kursseilla Marjo Sumén.

Tiedustelut DogStopin myymälästä p. 050-3210276 tai sähköpostilla info@dogstop.fi. Kaikki ilmoittautumiset tulee tehdä verkkokaupan kautta.

3 varastossa

Kuvaus

 

 

 Kurssikerrat: 1.10., 8.10., 15.10., 22.10., 29.10. klo 17-18.

Kurssipaikka: Sienikuja 9, 90650 Oulu.

Kurssimaksu ja ilmoittautuminen: verkkokaupan kautta, maksun voi suorittaa heti normaaleilla verkkokaupan maksutavoilla, mutta meillä on käytössä myös Jousto-maksuvaihtoehto, kuten myös Mash- osamaksu- ja laskuvaihtoehdot.

Muut tiedot: Mikäli kurssille ei ole osallistujia tarpeeksi, kurssi voidaan yhdistää saman kouluttajan muihin kursseihin ilmoittautuneiden niin halutessa tai vaihtoehtoisesti voi mennä myös muille kursseille, mikäli kursseilla on tilaa. On myös mahdollista odottaa uuden kurssin alkamista. Mikäli mikään näistä aiemmin mainituista ei sovi, palautamme rahat.

Muita huomioitavia asioita: Kurssi alkaa ilmoitettuna päivänä koulutushallillamme eikä erillistä kurssi-infoa tule enää, ilmoitamme kurssin muutoksista kuitenkin aina osallistujille. Kouluttajan toive on, että annetaan kaikille koirille hallissa treenirauha ja tullaan vasta noin 5 min ennen halliin sisälle, tällöin mieluiten ilman koiraa. Jos kuitenkin kuljet julkisilla tai kävellen etkä voi pitää koiraa autossa, olethan ennakkoon yhteydessä mahdollisesta häkkitarpeesta sisällä.

Koulutukseen tarvitset mukaan normaalin pannan ja taluttimen (ei fleksiä), palkkaamiseen herkkuja ja / tai lelun sekä reipasta mieltä! Huomioithan, että koira tulee tyhjällä vatsalla ja hyvin ulkoilleena, hallissa pissa- ja kakkasakko (ts. siivousmaksu). Siivoathan myös hallin ympäristöstä koiran jätökset, pihassa roskiksia mihin kakkapussit voi helposti jättää.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “5.11. TOKO-peruskurssi *TILAA, VIELÄ EHTII MUKAAN*”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 8 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi