dogstop OULU

Pintaa syvemmälle.

Meiltä kaiken kattava palveluvalikoima koirien hyvinvointiin.

dogstop oulu 

 DogStop on koko koirakansan paikka. Tuotamme palveluita lähes joka tarpeeseen ja kysynnän lisääntyessä, pyrimme pysymään myös kehityksessä mukana kehittäen myös itseämme ja toimintaamme. Alkuaikoina päätuotteemme kenties oli koirauimala, jollaisena moni meidät mieltääkin, mutta itseasiassa olemme melkein enemmän kaikkea muuta kuin uimala. Uimalamme on Pohjois-Suomen vanhin, mutta myös pohjoisin. Meille tärkeintä on koiran hyvinvointi. 

Yritys on perustettu v. 2012 nimellä HundSpa Oulu Oy ja kolme vuotta myöhemmin tehtiin omistajavaihdos. Omistajavaihdoksen myötä toiminta siirtyi kempeleläisen perheen omistukseen, virallisena yrittäjänä ja veturina kuitenkin toimii perheen äiti Tanja ja muutoksen tuulien myötä myös perheen isä Timo on enenevässä määrin mukana yrityksen toiminnassa. Toimistokoirina majailee saksanpaimenkoiria, joiden kanssa harrastetaan aktiivisesti palveluskoirapuolella perheen molempien aikuisten toimesta. Toimistokoirina DogStopilla voi myös bongailla samojedejä tai spanieleita, jotka ovat muun henkilökunnan omia koiria. Lisää tietoa yrittäjästä ja muusta henkilökunnasta löydät henkilökunta-osiosta.

Yritys muutti elokuussa 2019 Oulun Talvikankaalle, muutamia kilometrejä pohjoisemmas aiemmasta sijainnistaan, jossa toiminta on ollut koko olemassaoloaikansa. Kun muuton aika koitti, myllerrettiin koko yritysilme. Nimi vaihtu HundSpasta DogStopiksi, kuvaamaan sitä kaikkea mitä muutakin me olemme kuin koirauimala.

1. Myymälä

Kauttamme löydät useita tuotemerkkejä koiratarvikkeisiin, ruokiin, lisätarvikkeisiin ja vitamiineihin.

2. Hyvinvointipalvelut ja uinti

Tutustu laaja-alaisiin hyvinvointipalveluihin ja varaa koirallesi aika mm. hierontaan, trimmaukseen tai vaikkapa altaalle. 

3. Maahantuonti ja tukkumyynti

Maahantuomme Euroopan alueelta pääasiassa koirien herkkuja, mutta myös mm. turkinhoitotuotteita. Tuotemerkkeihimme kuuluvat tällä hetkellä JR Pet Products, Carnis, For All DogKind sekä Groomer.dk.

Tervetuloa tutustumaan uusille verkkosivuille!

DogStop – Koirakansan oma paikka

 valikoimaMME kasvaa lähes päivittäin. Haluammekin tarjota tuotteet niin koiran arkiseen elämään, harrastamiseen kuin ravitsemukseenkin liittyen. sydäntämme lähellä ovat erityisesti allergikkokoirat, joita pyrimmekin huomioimaan tuotte osalta. 

 “Ollaan miehen kanssa vuosia ajettu ohi paikasta, jossa HundSpa on aina ollut. Ajateltiin, että ei meidän koira ui eikä se paikka meitä varten ole. Sitten kuulin että siellä on paljon muutakin kuin uimala.. piti mennä ihan katsomaan – ja nyt me ollaan paikan vakioasiakkaita, palvelu on loistavaa ja aina löytyy jotain kivaa, vaikka koira kävisi vain kynsienleikkuussa. ”

“Olen pitkään tuskaillut allergisen koirani ruokinnan kanssa. Vihdoin löysin paikan, josta saan monipuolisesti raakaruokaa ja hyviä vinkkejä koirani ruokintaan.”

“Päätin että pentu on opetettava uimaan ennen kesää. Niin me päätettiin osallistua keväällä uimakouluun ja koska uimakoulu oli säännöllisesti, koira oppi siinäkin ajassa tosi nopeasti. Nyt kun kesä tuli, koira on melkoinen uimamaisteri nuoresta iästään huolimatta. Kannatti osallistua, niin helppoa helteelläkin liikuttaa koiraa kun voi mennä uimaan.”

Tutustu tästä henkilökuntaamme!

SEURAA FACEBOOKISSA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 days ago

DogStop Oulu

Heinäkuun loppuun kannattaa hyödyntää huikea Mush Vaisto- tarjous! 🌞🌞

Osta neljä pussia Vaistoja, saat Mush- kylmälaukun. Niin yksinkertaista 😎

Tarjous voimassa tulevasta maanantaista heinäkuun loppuun saakka, tuotteita rajoitettu erä.
... See MoreSee Less

Heinäkuun loppuun kannattaa hyödyntää huikea Mush Vaisto- tarjous! 🌞🌞  Osta neljä pussia Vaistoja, saat Mush- kylmälaukun. Niin yksinkertaista 😎  Tarjous voimassa tulevasta maanantaista heinäkuun loppuun saakka, tuotteita rajoitettu erä.

5 days ago

DogStop Oulu

⛔ On vuosihuollon aika! ⛔

Uimala suljettuna tulevasta maanantaista 26.7. alkaen ja pyrimme avaamaan 2.8. alkavalla viikolla taas altaan, ellei mitään yllätyksiä ilmaannu matkan varrella 😉

Tällä välin, joudutte tyytymään luonnonvesissä polskimiseen tai vesikävelymattotepasteluun 💦

Nauttikaa tulevista lämpimistä, syksy lähenee - otetaan ilo irti jäljellä olevasta kesästä 🌞
... See MoreSee Less

⛔ On vuosihuollon aika! ⛔  Uimala suljettuna tulevasta maanantaista 26.7. alkaen ja pyrimme avaamaan 2.8. alkavalla viikolla taas altaan, ellei mitään yllätyksiä ilmaannu matkan varrella 😉  Tällä välin, joudutte tyytymään luonnonvesissä polskimiseen tai vesikävelymattotepasteluun 💦  Nauttikaa tulevista lämpimistä, syksy lähenee - otetaan ilo irti jäljellä olevasta kesästä 🌞

5 days ago

DogStop Oulu

... See MoreSee Less

2 weeks ago

DogStop Oulu

Loppuja kausituotteita - 50%. 🌞

Nyt kannattaa kiiruhtaa ostoksille 😎👍
... See MoreSee Less

Loppuja kausituotteita - 50%. 🌞  Nyt kannattaa kiiruhtaa ostoksille 😎👍

Comment on Facebook

Mitä tuotteita teillä on myynnissä?

3 weeks ago

DogStop Oulu

Green Canine-elektrolyyttijauheet nyt myös meiltä! 😎

Green Canine sisältää aminohappoja sekä kivennäis- ja hivenaineita ja sen tarkoituksena onkin taata koirallesi optimaalinen nestetasapaino, jaksaa ja voida paremmin mutta myös suoriutua kisoista ja raskaasta aktiviteetista entistä paremmin, palautumista unohtamatta.

Green Canine 500g ➡️ 21,90€ 👍

Hae testiin - niin mekin itse tehtiin ✌️🌞

@greenstallion_greencanine
... See MoreSee Less

Green Canine-elektrolyyttijauheet nyt myös meiltä! 😎  Green Canine sisältää aminohappoja sekä kivennäis- ja hivenaineita ja sen tarkoituksena onkin taata koirallesi optimaalinen nestetasapaino, jaksaa ja voida paremmin mutta myös suoriutua kisoista ja raskaasta aktiviteetista entistä paremmin, palautumista unohtamatta.  Green Canine 500g ➡️ 21,90€ 👍  Hae testiin - niin mekin itse tehtiin ✌️🌞  @greenstallion_greencanine
Lataa lisää

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 10 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi