Tilaus- ja sopimusehdot

Verkkokauppamme palvelee kaikkia vähintään 18-vuotiaita kuluttaja-asiakkaita, joilla on voimassa oleva sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Tuotteiden tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä dogstop.fi/ dogstopkauppa.fi-verkkosivustolle. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Toimitusehdot koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia.

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tilauksen tehdessäsi hyväksyt henkilötietojesi käytön. Tietosuojaseloste on nähtävissä täältä.
2. Verkkokaupan kautta tekemäsi tilaus on sitova, kun vahvistat tilaussivulla sopimusehdot ja tilauksen. Saat vahvistuksen rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.
3. Toimitusaika postitse kuljetettaville tilauksille on 1-7 arkipäivää, ja tuotteet lähetetään pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta mikäli tuotteessa ei erikseen ilmoiteta poikkeavasta toimitusajasta. Noudettavista tuotteista saat viestin noudosta, kun tuotteet on keräilty, keräily pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä. Poikkeuksena näistä mm. arki- ja juhlapyhät.
4. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, myyntikuntoisia tuotteita, joissa on kaikki tuotelaput kiinni. Asiakas vastaa itse palautuskuluista.
5. Väärän tai viallisen tuotteen tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme viipymättä. Asiakaspalvelumme tavoitat puhelimitse p. 050-3210276 tai sähköpostilla info@dogstop.fi. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-20.
6. Toimitetusta tilauksesta, jota ei ole noudettu Postin tai Matkahuollon toimipisteestä, hyvitämme tuotteiden hinnan. Mahdollisia toimituskuluja emme korvaa.
7. Dogstop.fi- / dogstopkauppa.fi- verkkokauppa ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy DogStop Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta DogStop-verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot
1. Hinnat

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on dogstop.fi/ dogstopkauppa.fi- verkkosivuilla tilausta tehdessä. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi, kun taas tarjoustuotteet ovat voimassa vain erikseen määritellyn kampanja-ajan. Verkkokaupan hinnat sisältävän arvonlisäveroa tuotteen verokannan mukaisen määrän. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä varaamme oikeuden kaupan purkamiseen tai peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden tai virheellisten saatavuustietojen johdosta.

2. Toimitusaika

Tyypillinen lähetysaika 1-5 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan olevan normaalia pidempi.

3. Toimitustavat ja -hinnat

Toimitamme postitse tuotteita Manner-Suomeen. Pakasteita ei toimiteta lainkaan postitse.

– Nouto valitsemastasi Postista: hinta 7,90€, ilman toimituskuluja yli 89€ tilauksista.

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Mikäli paketti täyttää PikkuPaketin ehdot, vaihdamme toimitustavaksi Postin Pikku-Paketin.

– Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 7,90€, ilman toimituskuluja yli 89€ tilauksista.

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Mikäli paketti täyttää PikkuPaketin ehdot, vaihdamme toimitustavaksi Postin Pikku-Paketin.

– Postin kotiinkuljetus, hinta 15,90€.

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Mikäli paketti täyttää PikkuPaketin ehdot, vaihdamme toimitustavaksi Postin Pikku-Paketin.

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

– Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 7,90€.

– Nouto lähimmästä Matkahuollosta ilman toimituskuluja yli 89€ tilauksesta.

– Nouto lähimmästä lähikaupasta tai R-kioskista, hinta 7,90€.

– Nouto lähimmästä lähikaupasta tai R-kioskista ilman toimituskuluja yli 89€ tilauksista.

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi mistä tahansa K-marketista, S-Marketista, Salesta tai R-kioskista. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

– Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 15,90 €

Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Sopivaa jakeluaikaa tiedustellaan tekstiviestitse.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

3. Maksutavat

Paytrail: Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto. Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club.

Mobiilimaksaminen: palvelustamme löytyy suosittu MobilePay.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Jos tilaamasi tuote ei vastannut odotuksiasi tai se sattui olemaan väärää kokoa, ei huolta: Dogstop.fi/ dogstopkauppa.fi -verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä, myyntikuntoisia tuotteita joissa on hintalaput vielä paikoillaan asianmukaisesti.

Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla ehjiä ja tuote käyttämätönMikäli tuote ei ole myyntikuntoinen, asiakas on vastuussa aina tuotteen täyteen hintaan saakka tuotteen arvon alentumisesta. Verkkokaupan kautta ostetuilla irtomyyntituotteilla (kuivaherkut) ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Jos tilaamasi tuote ei ollutkaan sopiva, niin vaihdamme sen mielellämme toiseen kokoon tai muihin tuotteisiin. Uudesta tuotteesta pyydämme sinua tekemään uuden tilauksen verkkokauppamme kautta. Huomaathan, että tuotteen palautuksen toimituskuluista vastaa tilaaja. Tilaaja voi toimittaa paketin vapaasti valitsemallaan toimitustavalla, asianmukaisesti pakattuna.

Jos haluat vaihtaa tuotteen, veloitamme vaihdosta käsittelykuluja 5,90€ joka sisältää uudelleenpostituksen.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen.

Hyvitämme palautetun tuotteen asiakkaalle samalla maksutavalla, jolla asiakas on maksanut tilauksen. Maksusuoritus asiakkaalle tehdään, kun peruutettu tuote on palautunut takaisin ja tuote todettu myyntikelpoiseksi, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

PALAUTUSOSOITE (palautathan tuotteet vain ilmoitettuihin palautuspisteisiin)

DogStop.fi / dogstopkauppa.fi/ DogStop Oy
Tuiskutie 3
90630 Oulu
p. 050-3210276

POSTIN PALAUTUSPISTE
Postin pakettiautomaatti, Sale Linnakangas
Tuiskutie 1, 90630 Oulu

MATKAHUOLLON PALAUTUSPISTE
Matkahuolto palvelupiste K-Market Kokkokangas Kempele
Haukkakaarto 11
90450 Kempele

Voit palauttaa ja vaihtaa tuotteet myös myymälässämme.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@dogstop.fi tai soittamaan 050-3210276.

6 .Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@dogstop.fi tai soittamaan 050-3210276. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös DogStop.fi / dogstopkauppa.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

8. Yhteystiedot

DogStop Oy
Tuiskutie 3
90630 Oulu

p. 050-3210276

sähköposti: info@dogstop.fi