Tervetuloa ammattitaitoisen ja huolehtivan kynnenleikkauspalvelun maailmaan!

Koirasi hyvinvointi on meille sydämen asia. Tiedämme, että kynsien leikkaaminen voi olla stressaavaa sekä sinulle että lemmikillesi. Siksi tarjoamme sinulle helpotuksen ja koirallesi miellyttävän kokemuksen kynsienleikkauspalvelumme avulla.

Miksi valita meidät:

Kokemus ja asiantuntemus: Meillä on vuosien kokemus eri rotuisten ja kokoisten koirien kynsien leikkaamisesta. Tiedämme, miten tehdä se sujuvasti, turvallisesti ja mahdollisimman mukavasti lemmikillesi.

Yksilöllinen lähestymistapa: Jokainen koira on yksilöllinen, ja siksi kohtelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti. Kuuntelemme tarpeitasi ja koirasi käyttäytymistä varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kärsivällisyys ja hellävaraisuus: Ymmärrämme, että koirat voivat olla herkkiä ja jännittyneitä kynsien leikkaamisen aikana. Siksi lähestymme jokaista koiraa kärsivällisyydellä ja hellävaraisuudella varmistaaksemme mahdollisimman stressittömän kokemuksen.

Mukavuus ja helppous: Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että kynsienleikkauskäyntisi on mahdollisimman mukava ja vaivaton. Voit varata ajan helposti netissä ja tulla meille luottavaisin mielin, kun tiedät koirasi olevan parhaissa mahdollisissa käsissä.

Anna koirallesi paras hoito ja varaa aika kynsienleikkauspalveluumme tänään. Yhdessä voimme pitää huolta lemmikkisi terveydestä ja hyvinvoinnista!

Mitä meillä tehdään?

Varaa aika kynsien leikkaukseen

Voit varata ajan kätevästi verkossa, puhelimitse tai sähköpostilla.

Varaa aika verkossa

Varaa aika soittamalla 050 321 0276 tai lähettämällä viesti info@dogstop.fi

Kynsien leikkaus

Meiltä kynnenleikkaukset päivittäin oheispalveluineen, ammattitaidolla.

Leikkaamme kaikkien rotuisten- ja kokoisten koirien kynsiä ja meiltä saa myös haastavampien koira-asiakkaiden kynnenleikkaukset ajanvarauksella.

Kynsienleikkaus voidaan toteuttaa ainoana palveluna tai halutessaan yhdistää mihin tahansa palveluun.

Kynsien viilaus

Mikäli koirasi ei nauti kynsien leikkauksesta, viilaus voi olla huomattavasti helpompi vaihtoehto. Toki, täytyy muistaa että viilaaminen kestää pidempään kuin leikkaaminen, joten tähän on syytä varautua. Koira voi kuitenki halutessaan vaikka makoilla trimmauspöydällä viilatessa.

Kynsien viilaus voidaan yhdistää myös kynsien leikkaukseen, joten tällöin saadaan viimeistellympi, siistimpi lopputulos.

Tassujen vahaus

Kevät tuo mukanaan vaihtuvat sääolosuhtee, rapakelit sekä mm. hiekoitussoran tassuissa, joka voi tehdä koiran oloa epämukavaksi. Tassujen vahaus omalta osaltaan muun hyvinvoinnista huolehtimisen ohessa on oiva keino hoitaa ja kosteuttaa säiden armoilla olevia anturoita.

Tassuvahaus voidaan toteuttaa yksinään, ainoana palveluna tai vaihtoehtoisesti yhdistää kaikkiin palveluihimme.

Varaa aika palveluun

Varaa aika helposti verkossa. Voit varata ajan myös soittamalla 050 321 0276 tai lähettämällä viestin info@dogstop.fi
Varaa aika