ELÄINFYSIOTERAPIA

Eläinfysioterapia on liikunnan ja toimintakyvyn hoitamista, tukemista ja edistämistä niin terveille kuin sairaille eläimille. Eläinfysioterapian tavoitteena on kuntouttaa eläintä jonka toimintakyky on heikentynyt sairauden tai vamman vuoksi. Lisäksi eläinfysioterapiaan kuuluu lihashuolto ennaltaehkäisevänä hoitona kotikoirille ja etenkin aktiivisille harraste koirille.

Koiran fysioterapia

Fysioterapian tärkein menetelmä on terapeuttinen harjoittelu.

Terapeuttisessa harjoittelussa tarkat ja kontrolloidut harjoitteet parantavat eläimen fyysisiä ominaisuuksia, esimerkiksi koordinaatiota, asentotuntoa, lihasvoimaa tai kestävyyttä. Eläinfysioterapiassa saat lihashuollollisia hoitoja ja ohjausta koirasi hoidossa ja harjoittamisessa.

Eläinfysioterapiaan tullaan usein eläinlääkärin suosittelemana esimerkiksi leikkauksen jälkeen, tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen (selkäkipu, revähtymät, nivelrikko, jänne tulehdukset jne) vuoksi, ikääntyneen koiran kanssa ja neurologisista (halvaukset jne) syistä.

Itsenäisesti omistajat voivat myös hakeutua eläinfysioterapeutille esimerkiksi harrastekoiransa lievien ontumien, lihashuollon tai koiran kropan tilanteen tarkistuttamisen merkeissä.

Eläinfysioterapeuttiin voit tutustua tarkemmin FysiOtuksen sivuilla, ajanvaraus maanantai ja tiistain vastaanotoille DogStopin sivuilta, muutoin suoraan FysiOtuksen kautta.

Varaa aika koiran fysioterapiaan

Voit varata ajan hoitoon kätevästi verkossa, puhelimitse tai sähköpostilla.

Varaa aika verkossa

Varaa aika soittamalla 050 321 0276 tai lähettämällä viesti info@dogstop.fi

Varaa aika palveluun

Varaa aika helposti verkossa. Voit varata ajan myös soittamalla 050 321 0276 tai lähettämällä viestin info@dogstop.fi
Varaa aika