dogstop OULU

Pintaa syvemmälle.

Meiltä kaiken kattava palveluvalikoima koirien hyvinvointiin.

dogstop oulu 

 DogStop on koko koirakansan paikka. Tuotamme palveluita lähes joka tarpeeseen ja kysynnän lisääntyessä, pyrimme pysymään myös kehityksessä mukana kehittäen myös itseämme ja toimintaamme. Alkuaikoina päätuotteemme kenties oli koirauimala, jollaisena moni meidät mieltääkin, mutta itseasiassa olemme melkein enemmän kaikkea muuta kuin uimala. Uimalamme on Pohjois-Suomen vanhin, mutta myös pohjoisin. Meille tärkeintä on koiran hyvinvointi. 

Yritys on perustettu v. 2012 nimellä HundSpa Oulu Oy ja kolme vuotta myöhemmin tehtiin omistajavaihdos. Omistajavaihdoksen myötä toiminta siirtyi kempeleläisen perheen omistukseen, virallisena yrittäjänä ja veturina kuitenkin toimii perheen äiti Tanja ja muutoksen tuulien myötä myös perheen isä Timo on enenevässä määrin mukana yrityksen toiminnassa. Toimistokoirina majailee saksanpaimenkoiria, joiden kanssa harrastetaan aktiivisesti palveluskoirapuolella perheen molempien aikuisten toimesta. Toimistokoirina DogStopilla voi myös bongailla samojedejä tai spanieleita, jotka ovat muun henkilökunnan omia koiria. Lisää tietoa yrittäjästä ja muusta henkilökunnasta löydät henkilökunta-osiosta.

Yritys muutti elokuussa 2019 Oulun Talvikankaalle, muutamia kilometrejä pohjoisemmas aiemmasta sijainnistaan, jossa toiminta on ollut koko olemassaoloaikansa. Kun muuton aika koitti, myllerrettiin koko yritysilme. Nimi vaihtu HundSpasta DogStopiksi, kuvaamaan sitä kaikkea mitä muutakin me olemme kuin koirauimala.

1. Myymälä

Kauttamme löydät useita tuotemerkkejä koiratarvikkeisiin, ruokiin, lisätarvikkeisiin ja vitamiineihin.

2. Hyvinvointipalvelut ja uinti

Tutustu laaja-alaisiin hyvinvointipalveluihin ja varaa koirallesi aika mm. hierontaan, trimmaukseen tai vaikkapa altaalle. 

3. Maahantuonti ja tukkumyynti

Maahantuomme Euroopan alueelta pääasiassa koirien herkkuja, mutta myös mm. turkinhoitotuotteita. Tuotemerkkeihimme kuuluvat tällä hetkellä JR Pet Products, Carnis, For All DogKind sekä Groomer.dk.

Tervetuloa tutustumaan uusille verkkosivuille!

DogStop – Koirakansan oma paikka

 valikoimaMME kasvaa lähes päivittäin. Haluammekin tarjota tuotteet niin koiran arkiseen elämään, harrastamiseen kuin ravitsemukseenkin liittyen. sydäntämme lähellä ovat erityisesti allergikkokoirat, joita pyrimmekin huomioimaan tuotte osalta. 

 “Ollaan miehen kanssa vuosia ajettu ohi paikasta, jossa HundSpa on aina ollut. Ajateltiin, että ei meidän koira ui eikä se paikka meitä varten ole. Sitten kuulin että siellä on paljon muutakin kuin uimala.. piti mennä ihan katsomaan – ja nyt me ollaan paikan vakioasiakkaita, palvelu on loistavaa ja aina löytyy jotain kivaa, vaikka koira kävisi vain kynsienleikkuussa. ”

“Olen pitkään tuskaillut allergisen koirani ruokinnan kanssa. Vihdoin löysin paikan, josta saan monipuolisesti raakaruokaa ja hyviä vinkkejä koirani ruokintaan.”

“Päätin että pentu on opetettava uimaan ennen kesää. Niin me päätettiin osallistua keväällä uimakouluun ja koska uimakoulu oli säännöllisesti, koira oppi siinäkin ajassa tosi nopeasti. Nyt kun kesä tuli, koira on melkoinen uimamaisteri nuoresta iästään huolimatta. Kannatti osallistua, niin helppoa helteelläkin liikuttaa koiraa kun voi mennä uimaan.”

Tutustu tästä henkilökuntaamme!

SEURAA FACEBOOKISSA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 weeks ago

DogStop Oulu

Kesä on täällä 📢🌞

Päivitettiin uintihinnat kesäaikaan, ei jää uinti enää hinnasta kiinni 💦

💛 15 min itsenäinen uinti, 10€
💛 30 min itsenäinen uinti, 15€

💎 Hinta sisältää 1-3 koiraa, lisäkoirat +5€ / kirsu.
💎 Pesuaika uinnin jälkeen max. 30 min.
💎 Uittajamaksu +5€ / max. 30 min.

Ajanvaraus nopeimmin www.dogstop.fi/ajanvaraus 👌

#dogstopoulu #koirauimala #kesa2021
... See MoreSee Less

Kesä on täällä 📢🌞  Päivitettiin uintihinnat kesäaikaan, ei jää uinti enää hinnasta kiinni 💦  💛 15 min itsenäinen uinti, 10€
💛 30 min itsenäinen uinti, 15€  💎 Hinta sisältää 1-3 koiraa, lisäkoirat +5€ / kirsu.
💎 Pesuaika uinnin jälkeen max. 30 min.
💎 Uittajamaksu +5€ / max. 30 min.  Ajanvaraus nopeimmin www.dogstop.fi/ajanvaraus 👌  #dogstopoulu #koirauimala #kesa2021

3 weeks ago

DogStop Oulu

Kaksi pakastinta noutamisen vaivalla pois myymälästä. Menevät päälle, mutta eivät pysy kylmänä. Saa hakea vaikka heti. ... See MoreSee Less

Kaksi pakastinta noutamisen vaivalla pois myymälästä. Menevät päälle, mutta eivät pysy kylmänä. Saa hakea vaikka heti.

Comment on Facebook

Taigalle uima-altaaksi 😂

3 weeks ago

DogStop Oulu

Kesä tulee kohisten ja tänään ollaankin viimeistä lauantaita auki ennen kesäaukioloihin muuttumista 🌞

Lähilauantai on myös tänään. Piipahda siis kivijalassa, meillä tai missä tahansa muualla yrittäjävetoisessa kivijalkapaikassa. Jokainen yittäjä tarvitsee edelleen apuasi ❤️ Lisätiedot Lähilauantaista www.lahilauantai.fi 👍

P. S. Tänään vielä itsenäiset uinnit tarjoushintaan, alkaen 15€. 💦
... See MoreSee Less

Kesä tulee kohisten ja tänään ollaankin viimeistä lauantaita auki ennen kesäaukioloihin muuttumista 🌞  Lähilauantai on myös tänään. Piipahda siis kivijalassa, meillä tai missä tahansa muualla yrittäjävetoisessa kivijalkapaikassa. Jokainen yittäjä tarvitsee edelleen apuasi ❤️ Lisätiedot Lähilauantaista www.lahilauantai.fi 👍  P. S. Tänään vielä itsenäiset uinnit tarjoushintaan, alkaen 15€. 💦

Comment on Facebook

Loppukuun ajan kaikki itsenäiset uinnit tarjoushintaan! 💦💦 ⭐ 15 min uinti / 15€ (norm. 20€) ⭐️ 30 min uinti / 20€ (norm. 28€) Hinnat yhdelle koiralle, lisäkoirat +5€ / kirsu 🐕 Ajanvaraus nopeimmin www.dogstop.fi/ajanvaraus 👍

3 weeks ago

DogStop Oulu

... See MoreSee Less

Lataa lisää

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 10 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi