Emmi Pet- hammaspuhdistus

Emmi Pet- hammashoito on hellävarainen tapa puhdistaa koiran hampaat.

Hoito tehdään ultraääniharjan avulla koiran ollessa hereillä, ilman nukutusta. Itse laite on äänetön ja toimenpide kivuton, joten suurin osa koirista sietää käsittelyn hyvin – kunhan on tottunut suun käsittelyyn.

Miten puhdistus toimii?

Emmi-Pet hampaiden puhdistus perustuu ultraääni-tekniikkaan, joka on suunniteltu erityisesti koirien hampaiden puhdistamiseen. Tässä on periaatteellinen toimintatapa:

  • Ultraääni mikrosiru: Emmi-Pet-harjan harjaspään sisällä on patentoidulla ultraääni mikrosirulla varustettu laite. Tämä mikrosiru on keskeinen osa prosessissa.
  • Ultraääniaallot: Mikrosiru lähettää ultraääniaaltoja harjasten kautta suoraan koiran hampaiden pinnalle. Nämä ultraääniaallot toimivat hampaiden pinnalla värähtelemällä.
  • 96 miljoonaa impulssia minuutissa: Mikrosiru pystyy luomaan valtavan määrän ultraäänipulsseja, jopa 96 miljoonaa impulssia minuutissa. Tämä nopea pulssien syöttö mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen.
  • Bakteerien vähentäminen: Ultraääni-impulssit auttavat irrottamaan plakkia ja bakteereita koiran hampaiden pinnalta. Tämä vähentää bakteerien lisääntymistä ja auttaa pitämään suun terveenä.
  • Ienten hoitaminen ja suojaaminen: Lisäksi ultraäänihoito auttaa hoitamaan ja suojaamaan ikeniä. Se voi auttaa lievittämään ientulehdusta ja muita suun ongelmia.
  • Kivuton ja hiljainen: Tämä hoitomuoto on kivuton ja hiljainen, mikä tekee siitä miellyttävän vaihtoehdon koirille, jotka eivät välttämättä pidä perinteisestä hampaiden harjauksesta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Emmi-Pet hampaiden puhdistus toimii ultraääni-impulssien avulla, jotka auttavat irrottamaan plakkia ja bakteereita koiran hampaiden pinnalta. Se on hellävarainen ja tehokas tapa pitää koiran suu terveenä ilman nukutusta.

Emmi Pet- hammashoito ei korvaa eläinlääkärin tekemää hammaspuhdistusta.

Kuitenkin, useat Emmi Pet- hammashoidoissa käyneet ovat saaneet mm. pidennettyä eläinlääkärin tekemien hammaspuhdistusten väliä, koska suun puhtaus ja hyvinvointi on parantunut.

Haluamme myös muistuttaa, että mikäli suussa on tulehdusta tai hampaissa hammaskiveä, tulee koiran suu ensin hoitaa eläinlääkärissä ennen Emmi Pet- hammashoitojen aloitusta.

Ajanvarauksesta: Mikäli koira ei varatulla ajalla annakaan käsitellä suutaan, veloitamme tästä kuitenkin käyntimaksun kokonaisuudessaan, kuten myös silloin jos koiran suu on niin huonossa kunnossa, ettei sitä voida hoitaa; huonokuntoiset suut omaavat koirat ohjaamme eläinlääkäriin. Tästä syystä haluammekin muistuttaa, että on tärkeää käsitellä suuta jo ennen käyntiä.

Varaa aika emmi-petiin

Seuraava EmmiPet- hammashoitopäivä on 20.5.2024, harjoitustyönä tehtäviä EmmiPet- hammashoitoja voi varata viikottain.
Voit varata ajan hammaspuhdistukseen kätevästi verkossa, puhelimitse tai sähköpostilla.

Varaa aika verkossa

Varaa aika soittamalla 050 321 0276 tai lähettämällä viesti info@dogstop.fi

Varaa aika palveluun

Varaa aika helposti verkossa. Voit varata ajan myös soittamalla 050 321 0276 tai lähettämällä viestin info@dogstop.fi
Varaa aika