HENKILÖKUNTA

 

Tanja

 DogStopin toinen yrittäjä ja monitoimityyppi – ja ehkä uskaltaisin väittää jopa itseäni aikuisiän ikuiseksi opiskelijaksi.

Olen saksanpaimenkoiraihminen ja intressini on palveluskoirapuolella erityisesti. Harrastuspiireissä olen ollut mukana vuodesta 2004, jolloin kuvioihin tuli ensimmäinen harrastuskoira, tätä ennen minulla oli parikin saksanpaimenkoiraa. Myös lapsuudenkodissani oli koiria, yhtenä rotuna kultainennoutaja.

Työssäni tärkeintä on hyvinvoivat koirat ja tyytyväiset asiakkaat. Suurin intohimoni liittyy koirien ruokintaan, mutta kuntoutuksen saralla on paljon mielenkiintoista työsarkaa.  Opiskelen tällä hetkellä työni ohessa koirien ruokinta-asiantuntijaksi Ylä-Savon ammattiopistossa.

Kasvatan pienimuotoisesti saksanpaimenkoiria kennelnimellä Graukiefer, pentuja on nyt neljän pentueen verran.

Marjo

Toinen DogStop Oy:n yrittäjistä, joka löytyykin töistä lähes päivittäin.

“Valmistuin eläintenhoitajaksi keväällä 2021. DogStopilla tein opintoihin liittyvää työharjoittelua ensin, jonka jälkeen jäin DogStopille töihin noin vuosi ennen valmistumistani ja lopulta monen sattuman summana päädyin DogStop Oy:n yrittäjäksi huhtikuussa 2021.

Koulutukseltani olen siis eläintenhoitaja, lukion käynyt nuoruudessani. Lukion jälkeen menin kesätöihin Valiolle, ja ne kesätyöt sitten kestivätkin jonkin aikaa, aina yrittäjätaipaleelle saakka – elintarvikealaa on siis nähty reilut 20v ennen opintoja ja yrittäjyyttä. Työnkuva Valiolla tässä ajassa ehti vaihdella lähetistä vuoroesihenkilöön ja kaikkea siltä väliltä.

Olen palveluskoiraharrastaja, jo vuodesta 2001. Kotona austelee tällä hetkellä rottweiler-uros, sekä hovawart-narttupentu. Koirieni kanssa olen harrastanut omaksi ja koirien iloksi lajeja laidasta laitaan; agilitystä rallytokoon, sekä palveluskoiralajeista hakua ja metsäjälkeä.”

 

Janina

Valmistuin eläintenhoitajaksi keväällä 2022 ja Dogstopille jäin osa-aikaiseksi työharjoitteluni jälkeen.

Talouteen ja harrastuksiin on pienestä pitäen aktiivisesti liittynyt koirat ja muut eläimet. Ensimmäinen oma harrastuskoira kotiutui v. 2010, josta lähtien sydän on ollut koirien kanssa harrastamisessa mm. haussa ja jäljestämisessä.

Nykyiseen talouteen kuuluu kaksi koiraa, saksanpaimenkoira sekä dobermanni, joiden kanssa vielä katsellaan ja tutustellaan koirille mieluisimpia lajeja.

Eläinten kanssa työskennellessä mielekkäintä on yhdessä onnistuminen sekä hyvien kokemusten antaminen. Tulevaisuudessa haluaisin lisätä osaamistani kehonhuollon sekä allergisten koirien ruokinnan saralla.

 

Kristel

 Olen uunituore koiraharrastaja ja opiskelen kolmatta vuotta eläintenhoitajaksi. Ensimmäisen koirani otin Romaniasta v. 2019 ja löysin sen puuttuvan palasen elämästäni – koirat. Tämän jälkeen aloitin eläintenhoitajaopinnot – opinnoissani keskityn koiriin ja niiden kouluttamiseen, unohtamatta tietenkään koirien hyvinvointia.

Vuoden verran opiskeltuani kotiini tuli ensimmäinen  saksanpaimenkoira. Harrastuskentät aukesivat ja pohjia ollaan tehty lajiin kuin lajiin, mutta etsimme vielä sitä meidän omaa lajia. Elokuussa laumamme kasvoi vielä yhdellä jäsenellä kun sain kouluni kautta projektikoiran itselleni koulutettavaksi. Projektikoiran lopullinen koti tulee olemaan puolustusvoimilla, poliisilla tmv. Kolmen koiran lisäksi kotonani miukuu kaksi maatiaiskissaa.

Tärkeimpiä asioita itselleni mitkä korostuvat työssäni koirien kanssa on selkeys, oikeudenmukaisuus ja koiralähtöinen käsittely. Koirien ruokinta on myös lähellä sydäntäni ja toivonkin pääseväni opiskelemaan sitä enemmän tulevaisuudessa.

 

Kristiina

Kristiinasta tulossa esittely lähiaikoina.

Kristiina on juuri valmistunut koirahierojaksi ja tekee meillä eläintenhoitajan töitä ensisijaisesti, mutta valmistumisen myötä tekee myös enenevässä määrin koirahierojan töitä. 

 

Netta

Netasta tulossa esittely lähiaikoina.

Netta on talossa ollut noin vuoden verran, mutta opiskeluaikoina on jo näkynyt meillä eläintenhoitajan työharjoitteluita tekemässä. Netta valmistui  Kannuksesta eläintenhoitajaksi, jonka jälkeen jatkoi meillä trimmajaana oppisopimuksella – valmistuikin jo loppuvuodesta 2022. 

 

Satu

Satusta tulossa esittely lähiaikoina.

Satu aloitti työt trimmaajanaopiskelijana DogStopilla marraskuussa 2022. 

 

Kirsi

Kirsistä tulossa esittely lähiaikoina.

Kirsi aloitti työt trimmaajanaopiskelijana DogStopilla maaliskuussa 2023. 

 

Anniina

Olen hevos- ja koirahieroja Iistä. Olen suorittanut vuonna 2010 ammattiin johtavan hevos- ja koirahieronta koulutuksen ja siitä lähtien harjoittanut eläinhierojan töitä; ensin osa-aikaisesti ja vuonna 2011 siirryin tekemään hierontoja täysipäiväisesti. Työskentelen hevosten ja koirien parissa ympäri maakuntaa, pääpainotteiseti Oulun ja lähikuntien alueella.

Asun siis Iissä, tai tarkemmin Olhavassa kolmen lapseni kanssa. Perheeseemme kuuluu lisäksi muutama kissa ja begianpaimenkoira malinois. Koirani kanssa aktiivisesti harrastamme pk-puolella, sekä talvilajina harrastamme vetohiihtoa. Lukuisia lajeja on kokeiltu ja pidän monipuolisesta koiran aktivoinnista, joten kaikkea puuhailemme hupilitystä rallyyn.

 

Niina

Niina on aloittanut meillä uutena koirahierojana helmikuun alussa 2022.

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 2006 ja siitä lähtien tehnyt töitä erikoissairaanhoidon piirissä. Haave kuitenkin eläinpuolelle on kytenyt pienestä tytöstä lähtien ja vihdoin haave toteutui valmistuttuani koirahierojaksi v. 2021.  

Ensimmäinen oma koirani oli saksanpaimen Justiina. Hän oli rauhallinen, varma ja hyvin kekseliäs. Hänen vuoksi haaveilen omistavani vielä jonain päivänä toisen saksanpaimenen. Sitten tuli kodinvaihtajana pringersspaniel-labbismix Lissu, joka edelleen 12-vuotiaanakin on yhtä adhd kuin pentuna. Lissun seurana ovat Huskyt Lotta 6v ja hänen kaksi poikaansa Lenni ja Luca 3v. Huskyt veivät sydämeni. Harrastan omaksi ilokseni valjakointia, mutta kilpailuhenkeä minulta löytyy pyöreät nolla. Lenni on näyttänyt varsin orastavan hyvää taitoa noseworkkia ja jälkeä kohtaan, joten se voisi olla seuraava aluevaltaus. Kokemusta siis löytyy eläinten ja ihmisten parista toistakymmentä vuotta. Niinalle ajanvaraus DogStopille suoraan meidän ajanvarauksestamme.
Lisätiedot Niinan yritystoiminnasta löytyy www.hyvinvointipalveluthumanpet.fi.
 

Saila

 Olen Saila Merkkiniemi ja olen valmistunut koira- ja urheilukoirahierojaksi Tampereen koirahierojakoulusta kesällä 2019. Valmistumisen jälkeen olen jatkokuluttautunut Suomen koirahierojat ry:n kursseilla Steccon fasciamanipulaatio level 1, rangan mobilisointi- ja traktiohoitoihin ja viimeisimpänä syksyllä 2021 valmistuin Jyväskylässä koirien uintivalmentajaksi. Minulle on tärkeää koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tavoite on aina hoitotulos. Näiden vuoksi pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni ja jatkokouluttautumaan.

Kotoa minulta löytyy kaksi lancashiren heeleria ja bordercollie. Toinen heelereistäni on jouduttu patellaluksaation vuoksi leikkaamaan ja kuntouttaminen ja kunnon ylläpitäminen on tullut sen kautta itselleni hyvin tutuksi. Harrastan koirieni kanssa agilityä ja rally-tokoa aktiivisesti.

Olen hyvin innoissani, että pääsen aloittamaan yhteistyön DogStopin kanssa. Lisätietoa Koirahuoltoaseman kotisivuilla, www.koirahuoltoasema.fi.

Ajanvaraus DogStopin tiloissa tekemiini käsittelyihin DogStopin ajanvarauksesta.

Saara

Eläinfysioterapeutti, jonka vastaanotto pääasiassa maanantaisin ja tiistaisin DogStopin nurkista – löytyy myös kotivastaanotolta ja heppatalleilta. Kalustoon kuuluva, korvaamaton tieto-taito koirien kuntoutukseen liittyen.

Olen vuonna 2007 valmistunut fysioterapeutiksi. Unelmissani kajasti eläinfysioterapia, vaikken sen uskonut todeksi koskaan muuttuvan, lisäkoulutuksella valmistuin eläinfysioterapeutiksi 2014, ja tällä tiellä ollaan JEE!! Laumaani kuuluvat aviomies sekä kaksi tytärtä.

Lisätietoa Saarasta ja hänen palveluistaan kuitenkin löydät FysiOtuksen sivuilta, www.fysiotus.fi.

Ajanvaraus DogStopin vastaanotolle sujuvasti klikkaamalla oranssia tekstiä.

Jaana

Olen toiminut eläinalalla ja erityisesti ruokinnan parissa jo yli 10 vuoden ajan. Kiinnostukseni ruokintaa ja koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on vain kasvanut vuosi vuodelta ja suoritinkin Suomen Eläinterveydenhuolto­opistolla koiran Diplomi ravitsemusneuvojan koulutuksen, josta valmistuin syksyllä 2013. Olen myös käynyt eläintenhoitajan trimmauksen osaamisalan koulutuksen AmiEdulla.

Kotona tällä hetkellä on kaksi Burmaa ja yksi maatiaiskissa.

Jaana tekee meillä trimmaukset ja ravintoneuvojan töitä.

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 10 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi