HENKILÖKUNTA

 

Tanja

 

DogStopin yrittäjä ja monitoimityyppi – ja ehkä uskaltaisin väittää jopa itseäni aikuisiän ikuiseksi opiskelijaksi.

Olen saksanpaimenkoiraihminen ja intressini on palveluskoirapuolella, mutta myös valjakko-/ vetohiihdon parissa. Harrastuspiireissä olen ollut mukana vuodesta 2004, jolloin kuvioihin tuli ensimmäinen harrastuskoira, tätä ennen minulla oli parikin saksanpaimenkoiraa. Myös lapsuudenkodissani oli koiria, yhtenä rotuna kultainennoutaja.

Työssäni tärkeintä on hyvinvoivat koirat ja tyytyväiset asiakkaat. Suurin intohimoni liittyy koirien ruokintaan, mutta kuntoutuksen saralla on paljon mielenkiintoista työsarkaa.  Enenevässä määrin aikaa työssäni kuitenkin vie maahantuonti ja sen pyörittäminen – toinen yhtiöni onkin keskittynyt pelkästään maahantuontiin huhtikuusta 2021 alkaen.

Kasvatan pienimuotoisesti saksanpaimenkoiria kennelnimellä Graukiefer, pentuja on nyt neljän pentueen verran.

Marjo

 

Marjo opiskelee eläintenhoitajaksi Ruukissa ja jäi meille töihin työssäoppimisen jälkeen toviksi. Monen sattuman summana, päätyi kuitenkin yrittäjäksi DogStoppiin huhtikuussa 2021.

Marjo on palveluskoiraharrastaja, kotoa häneltä löytyy rottweiler-uros. Kotona koiria – rottweilereita pelkästään – on ollut vuodesta 2001 alkaen.

Emilia

Emiliasta tulossa esittely lähiaikoina.

Emilia on tullut meille kesän 2019 kynnyksellä kiireavuksi ja onkin melkoinen sähikäinen.. ehtii moneen paikkaan ja vähintäänkin tuhat rautaa tulessa yhtä aikaa..

Hertta

Hertasta tulossa esittely lähiaikoina.

Herttakin opiskelee eläintenhoitajaksi Ruukissa ja jäi meille keikkalaiseksi työssäoppimisen jälkeen, joten on tullut taloon syksyllä 2020.

Hertta on innokas agilityharrastaja, harrastuskaverina hänellä on kiharakarvaisia noutajia.

Netta

Netasta tulossa esittely lähiaikoina.

Netta on uusin vahvistuksemme, mutta opiskeluaikoina on jo näkynyt meillä eläintenhoitajan työharjoitteluita tekemässä. Netta valmistuu näillä näppäimillä eläintenhoitajaksi Kannuksesta ja tämän jälkeen jää meille trimmausopintoja jatkamaan oppisopimuksella, mutta myös tekee koirakeskuksen muita hommia tarpeen mukaan.

Netan kuva: Hansu Laitala.

 

Anniina

Olen hevos- ja koirahieroja Iistä. Olen suorittanut vuonna 2010 ammattiin johtavan hevos- ja koirahieronta koulutuksen ja siitä lähtien harjoittanut eläinhierojan töitä; ensin osa-aikaisesti ja vuonna 2011 siirryin tekemään hierontoja täysipäiväisesti. Työskentelen hevosten ja koirien parissa ympäri maakuntaa, pääpainotteiseti Oulun ja lähikuntien alueella.

Asun siis Iissä, tai tarkemmin Olhavassa kolmen lapseni kanssa. Perheeseemme kuuluu lisäksi muutama kissa ja begianpaimenkoira malinois. Koirani kanssa aktiivisesti harrastamme pk-puolella, sekä talvilajina harrastamme vetohiihtoa. Lukuisia lajeja on kokeiltu ja pidän monipuolisesta koiran aktivoinnista, joten kaikkea puuhailemme hupilitystä rallyyn.

 Saara

Eläinfysioterapeutti, jonka vastaanotto pääasiassa maanantaisin ja tiistaisin DogStopin nurkista – löytyy myös kotivastaanotolta ja heppatalleilta. Kalustoon kuuluva, korvaamaton tieto-taito koirien kuntoutukseen liittyen.

Olen vuonna 2007 valmistunut fysioterapeutiksi. Unelmissani kajasti eläinfysioterapia, vaikken sen uskonut todeksi koskaan muuttuvan, lisäkoulutuksella valmistuin eläinfysioterapeutiksi 2014, ja tällä tiellä ollaan JEE!!

Laumaani kuuluvat aviomies sekä kaksi tytärtä.

Lisätietoa Saarasta ja hänen palveluistaan kuitenkin löydät FysiOtuksen sivuilta www.fysiotus.fi. Ajanvaraus DogStopin vastaanotolle sivujemme kautta.

Jaana

DogStopin trimmaaja sekä ravintoneuvoja.

Olen toiminut eläinalalla ja erityisesti ruokinnan parissa jo yli 10 vuoden ajan. Kiinnostukseni ruokintaa ja koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on vain kasvanut vuosi vuodelta ja suoritinkin Suomen Eläinterveydenhuolto­opistolla koiran Diplomi ravitsemusneuvojan koulutuksen, josta valmistuin syksyllä 2013. Olen myös käynyt eläintenhoitajan trimmauksen osaamisalan koulutuksen AmiEdulla.

Kotona minulla on tällä hetkellä rottweilereita joiden kanssa harrastellaan palveluskoiralajeja. Lisäksi rapsuteltava kaksi Burmaa ja yksi maatiaiskissa.

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 10 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi