HENKILÖKUNTA

 

Tanja

 DogStopin toinen yrittäjä ja monitoimityyppi – ja ehkä uskaltaisin väittää jopa itseäni aikuisiän ikuiseksi opiskelijaksi.

Olen saksanpaimenkoiraihminen ja intressini on palveluskoirapuolella, mutta myös valjakko-/ vetohiihdon parissa. Harrastuspiireissä olen ollut mukana vuodesta 2004, jolloin kuvioihin tuli ensimmäinen harrastuskoira, tätä ennen minulla oli parikin saksanpaimenkoiraa. Myös lapsuudenkodissani oli koiria, yhtenä rotuna kultainennoutaja.

Työssäni tärkeintä on hyvinvoivat koirat ja tyytyväiset asiakkaat. Suurin intohimoni liittyy koirien ruokintaan, mutta kuntoutuksen saralla on paljon mielenkiintoista työsarkaa.  Enenevässä määrin aikaa työssäni kuitenkin vie maahantuonti ja sen pyörittäminen – toinen yhtiöni onkin keskittynyt pelkästään maahantuontiin huhtikuusta 2021 alkaen.

Kasvatan pienimuotoisesti saksanpaimenkoiria kennelnimellä Graukiefer, pentuja on nyt neljän pentueen verran.

Marjo

 Marjo valmistui eläintenhoitajaksi keväällä 2021 Ruukista ja jäi meille töihin työssäoppimisen jälkeen toviksi. Monen sattuman summana, päätyi kuitenkin yrittäjäksi DogStoppiin huhtikuussa 2021.

Marjo on palveluskoiraharrastaja, kotoa häneltä löytyy rottweiler-uros. Kotona koiria – rottweilereita pelkästään – on ollut vuodesta 2001 alkaen.

Piia

Mie oon Piia Alatalo 26v. Olen ammatiltani nuoriso-ja vapaa-ajanohjaaja sekä eläintenhoitaja. Mie oon rempseä ja värikäs pohjoisen likka. 

Minulla on kolme koiraa. X-rotuinen Nannu ja kaksi saksanpaimenkoira urosta Nuuka ja Mäihä. Nuukan kanssa olemme harrastaneet aikaisemmin pelastuskoira juttuja ja käyty paimentamassa. Nykyään keskityn Mäihän kanssa igp:n osa-alueisiin ja kaikkien kolmen kanssa teemme vetojuttuja omaksi iloksi ja samoillaan paljon metsässä.

Piia opiskeli Marjon kanssa samassa ryhmässä eläintenhoitajaksi ja on valmistunut muiden tavoin keväällä 2021. Piia on tullut meille töihin kesällä 2021.

 

Janina

Janinasta tulossa esittely lähiaikoina.

Janina on eläintenhoitajaopiskelija Brahen luonnonvara-alan oppilaitoksesta ja päätyi meille töihin työharjoittelun kautta.

Janina on meidän uusimpia vahvistuksia, tullut loppuvuodesta 2021 harkkaan ja jäänyt keikkailemaan.

 

Janinalla kotoa löytyy saksanpaimenkoira ja dobermanni.

Kristel

Kristelistä tulossa esittely lähiaikoina.

Kristel on eläintenhoitajaopiskelija Brahen luonnonvara-alan oppilaitoksesta ja päätyi meille töihin työharjoittelun kautta.

Kristel on meidän uusin vahvistus, tullut loppuvuodesta 2021 harkkaan ja jäänyt keikkailemaan.

 

Kristelin kotoa löytyy saksanpaimenkoira ja sekarotuinen rescuekoira.

Netta

Netasta tulossa esittely lähiaikoina.

Netta on talossa ollut noin vuoden verran, mutta opiskeluaikoina on jo näkynyt meillä eläintenhoitajan työharjoitteluita tekemässä. Netta valmistui  Kannuksesta eläintenhoitajaksi ja nyt jatkaa meillä trimmausopintoja oppisopimuksella, mutta myös tekee koirakeskuksen muita hommia tarpeen mukaan.

 

Anniina

Olen hevos- ja koirahieroja Iistä. Olen suorittanut vuonna 2010 ammattiin johtavan hevos- ja koirahieronta koulutuksen ja siitä lähtien harjoittanut eläinhierojan töitä; ensin osa-aikaisesti ja vuonna 2011 siirryin tekemään hierontoja täysipäiväisesti. Työskentelen hevosten ja koirien parissa ympäri maakuntaa, pääpainotteiseti Oulun ja lähikuntien alueella.

Asun siis Iissä, tai tarkemmin Olhavassa kolmen lapseni kanssa. Perheeseemme kuuluu lisäksi muutama kissa ja begianpaimenkoira malinois. Koirani kanssa aktiivisesti harrastamme pk-puolella, sekä talvilajina harrastamme vetohiihtoa. Lukuisia lajeja on kokeiltu ja pidän monipuolisesta koiran aktivoinnista, joten kaikkea puuhailemme hupilitystä rallyyn.

 

Niina

Niina on aloittanut meillä uutena koirahierojana helmikuun alussa 2022.

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 2006 ja siitä lähtien tehnyt töitä erikoissairaanhoidon piirissä. Haave kuitenkin eläinpuolelle on kytenyt pienestä tytöstä lähtien ja vihdoin haave toteutui valmistuttuani koirahierojaksi v. 2021.  

Ensimmäinen oma koirani oli saksanpaimen Justiina. Hän oli rauhallinen, varma ja hyvin kekseliäs. Hänen vuoksi haaveilen omistavani vielä jonain päivänä toisen saksanpaimenen. Sitten tuli kodinvaihtajana pringersspaniel-labbismix Lissu, joka edelleen 12-vuotiaanakin on yhtä adhd kuin pentuna. Lissun seurana ovat Huskyt Lotta 6v ja hänen kaksi poikaansa Lenni ja Luca 3v. Huskyt veivät sydämeni. Harrastan omaksi ilokseni valjakointia, mutta kilpailuhenkeä minulta löytyy pyöreät nolla. Lenni on näyttänyt varsin orastavan hyvää taitoa noseworkkia ja jälkeä kohtaan, joten se voisi olla seuraava aluevaltaus. Kokemusta siis löytyy eläinten ja ihmisten parista toistakymmentä vuotta. Niinalle ajanvaraus DogStopille suoraan meidän ajanvarauksestamme.
Lisätiedot Niinan yritystoiminnasta löytyy www.hyvinvointipalveluthumanpet.fi.
 

Saila

 Olen Saila Merkkiniemi ja olen valmistunut koira- ja urheilukoirahierojaksi Tampereen koirahierojakoulusta kesällä 2019. Valmistumisen jälkeen olen jatkokuluttautunut Suomen koirahierojat ry:n kursseilla Steccon fasciamanipulaatio level 1, rangan mobilisointi- ja traktiohoitoihin ja viimeisimpänä syksyllä 2021 valmistuin Jyväskylässä koirien uintivalmentajaksi. Minulle on tärkeää koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tavoite on aina hoitotulos. Näiden vuoksi pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni ja jatkokouluttautumaan.

Kotoa minulta löytyy kaksi lancashiren heeleria ja bordercollie. Toinen heelereistäni on jouduttu patellaluksaation vuoksi leikkaamaan ja kuntouttaminen ja kunnon ylläpitäminen on tullut sen kautta itselleni hyvin tutuksi. Harrastan koirieni kanssa agilityä ja rally-tokoa aktiivisesti.

Olen hyvin innoissani, että pääsen aloittamaan yhteistyön DogStopin kanssa. Lisätietoa Koirahuoltoaseman kotisivuilla, www.koirahuoltoasema.fi.

Ajanvaraus DogStopin tiloissa tekemiini käsittelyihin DogStopin ajanvarauksesta.

Saara

Eläinfysioterapeutti, jonka vastaanotto pääasiassa maanantaisin ja tiistaisin DogStopin nurkista – löytyy myös kotivastaanotolta ja heppatalleilta. Kalustoon kuuluva, korvaamaton tieto-taito koirien kuntoutukseen liittyen.

Olen vuonna 2007 valmistunut fysioterapeutiksi. Unelmissani kajasti eläinfysioterapia, vaikken sen uskonut todeksi koskaan muuttuvan, lisäkoulutuksella valmistuin eläinfysioterapeutiksi 2014, ja tällä tiellä ollaan JEE!! Laumaani kuuluvat aviomies sekä kaksi tytärtä.

Lisätietoa Saarasta ja hänen palveluistaan kuitenkin löydät FysiOtuksen sivuilta, www.fysiotus.fi.

Ajanvaraus DogStopin vastaanotolle sujuvasti klikkaamalla oranssia tekstiä.

Jaana

Olen toiminut eläinalalla ja erityisesti ruokinnan parissa jo yli 10 vuoden ajan. Kiinnostukseni ruokintaa ja koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on vain kasvanut vuosi vuodelta ja suoritinkin Suomen Eläinterveydenhuolto­opistolla koiran Diplomi ravitsemusneuvojan koulutuksen, josta valmistuin syksyllä 2013. Olen myös käynyt eläintenhoitajan trimmauksen osaamisalan koulutuksen AmiEdulla.

Kotona minulla on tällä hetkellä rottweilereita joiden kanssa harrastellaan palveluskoiralajeja. Lisäksi rapsuteltava kaksi Burmaa ja yksi maatiaiskissa.

Jaana tekee meillä trimmaukset ja ravintoneuvojan töitä.

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 10 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi