HENKILÖKUNTA

 

Tanja

 DogStopin toinen yrittäjä ja monitoimityyppi – ja ehkä uskaltaisin väittää jopa itseäni aikuisiän ikuiseksi opiskelijaksi.

Olen saksanpaimenkoiraihminen ja intressini on palveluskoirapuolella, mutta myös valjakko-/ vetohiihdon parissa. Harrastuspiireissä olen ollut mukana vuodesta 2004, jolloin kuvioihin tuli ensimmäinen harrastuskoira, tätä ennen minulla oli parikin saksanpaimenkoiraa. Myös lapsuudenkodissani oli koiria, yhtenä rotuna kultainennoutaja.

Työssäni tärkeintä on hyvinvoivat koirat ja tyytyväiset asiakkaat. Suurin intohimoni liittyy koirien ruokintaan, mutta kuntoutuksen saralla on paljon mielenkiintoista työsarkaa.  Enenevässä määrin aikaa työssäni kuitenkin vie maahantuonti ja sen pyörittäminen – toinen yhtiöni onkin keskittynyt pelkästään maahantuontiin huhtikuusta 2021 alkaen.

Kasvatan pienimuotoisesti saksanpaimenkoiria kennelnimellä Graukiefer, pentuja on nyt neljän pentueen verran.

Marjo

 Marjo valmistui eläintenhoitajaksi keväällä 2021 Ruukista ja jäi meille töihin työssäoppimisen jälkeen toviksi. Monen sattuman summana, päätyi kuitenkin yrittäjäksi DogStoppiin huhtikuussa 2021.

Marjo on palveluskoiraharrastaja, kotoa häneltä löytyy rottweiler-uros. Kotona koiria – rottweilereita pelkästään – on ollut vuodesta 2001 alkaen.

Piia

Piiasta tulossa esittely lähiaikoina.

Piia opiskeli Marjon ja Hertan kanssa samassa ryhmässä eläintenhoitajaksi ja on valmistunut muiden tavoin keväällä 2021.Piia on meidän uusin tulokas, on aloittanut keikkailut meillä kesän 2021 aikana.

Piia on tuttu näky saksanpaimenkoiriensa kanssa, kotona tällä hetkellä Piialla on kolme koiraa.

Janina

Janinasta tulossa esittely lähiaikoina.

Janina on eläintenhoitajaopiskelija Brahen luonnonvara-alan oppilaitoksesta ja päätyi meille töihin työharjoittelun kautta.

Janina on meidän uusin vahvistus, tullut loppuvuodesta 2021 harkkaan ja jäänyt keikkailemaan.

 

Janinalla kotoa löytyy saksanpaimenkoira ja dobermanni.

Netta

Netasta tulossa esittely lähiaikoina.

Netta on uusinta henkilöstöä meillä, mutta opiskeluaikoina on jo näkynyt meillä eläintenhoitajan työharjoitteluita tekemässä. Netta valmistui  Kannuksesta eläintenhoitajaksi ja nyt jatkaa meillä trimmausopintoja oppisopimuksella, mutta myös tekee koirakeskuksen muita hommia tarpeen mukaan.

Netan kuva: Hansu Laitala.

 

Anniina

Olen hevos- ja koirahieroja Iistä. Olen suorittanut vuonna 2010 ammattiin johtavan hevos- ja koirahieronta koulutuksen ja siitä lähtien harjoittanut eläinhierojan töitä; ensin osa-aikaisesti ja vuonna 2011 siirryin tekemään hierontoja täysipäiväisesti. Työskentelen hevosten ja koirien parissa ympäri maakuntaa, pääpainotteiseti Oulun ja lähikuntien alueella.

Asun siis Iissä, tai tarkemmin Olhavassa kolmen lapseni kanssa. Perheeseemme kuuluu lisäksi muutama kissa ja begianpaimenkoira malinois. Koirani kanssa aktiivisesti harrastamme pk-puolella, sekä talvilajina harrastamme vetohiihtoa. Lukuisia lajeja on kokeiltu ja pidän monipuolisesta koiran aktivoinnista, joten kaikkea puuhailemme hupilitystä rallyyn.

 Saara

Eläinfysioterapeutti, jonka vastaanotto pääasiassa maanantaisin ja tiistaisin DogStopin nurkista – löytyy myös kotivastaanotolta ja heppatalleilta. Kalustoon kuuluva, korvaamaton tieto-taito koirien kuntoutukseen liittyen.

Olen vuonna 2007 valmistunut fysioterapeutiksi. Unelmissani kajasti eläinfysioterapia, vaikken sen uskonut todeksi koskaan muuttuvan, lisäkoulutuksella valmistuin eläinfysioterapeutiksi 2014, ja tällä tiellä ollaan JEE!!

Laumaani kuuluvat aviomies sekä kaksi tytärtä.

Lisätietoa Saarasta ja hänen palveluistaan kuitenkin löydät FysiOtuksen sivuilta www.fysiotus.fi. Ajanvaraus DogStopin vastaanotolle sivujemme kautta.

Jaana

DogStopin trimmaaja sekä ravintoneuvoja.

Olen toiminut eläinalalla ja erityisesti ruokinnan parissa jo yli 10 vuoden ajan. Kiinnostukseni ruokintaa ja koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on vain kasvanut vuosi vuodelta ja suoritinkin Suomen Eläinterveydenhuolto­opistolla koiran Diplomi ravitsemusneuvojan koulutuksen, josta valmistuin syksyllä 2013. Olen myös käynyt eläintenhoitajan trimmauksen osaamisalan koulutuksen AmiEdulla.

Kotona minulla on tällä hetkellä rottweilereita joiden kanssa harrastellaan palveluskoiralajeja. Lisäksi rapsuteltava kaksi Burmaa ja yksi maatiaiskissa.

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 10 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi