HENKILÖKUNTA

 

Tanja

 

DogStopin yrittäjä ja monitoimityyppi, jokapaikan häslä ja ehkä uskaltaisin väittää jopa itseäni aikuisiän ikuiseksi opiskelijaksi.

Hyppäsin ravintola-alalta kokonaan koiramaailman pyöritykseen syyskuussa 2015, verkkokauppaa olen aiemmin pyörittänyt vuoden verran ns. harrastuksena.

Olen saksanpaimenkoiraihminen ja intressini on palveluskoirapuolella, mutta myös valjakko-/ vetohiihdon parissa. Harrastuspiireissä olen ollut mukana vuodesta 2004, jolloin kuvioihin tuli ensimmäinen harrastuskoira, tätä ennen minulla oli parikin saksanpaimenkoiraa. Myös lapsuudenkodissani oli koiria, yhtenä rotuna kultainennoutaja.

 Työssäni tärkeintä on hyvinvoivat koirat ja tyytyväiset asiakkaat. Suurin intohimoni liittyy koirien ruokintaan, mutta kuntoutuksen saralla on paljon mielenkiintoista työsarkaa.  Enenevässä määrin aikaa työssäni kuitenkin vie maahantuonti ja sen pyörittäminen.

Kasvatan pienimuotoisesti saksanpaimenkoiria kennelnimellä Graukiefer, pentuja on kovin satunnaisesti.

Timo

Timosta tulossa esittely lähiaikoina.

Koko Tanjan yrittäjyyden ajan Timo on toiminut taustajoukoissa, mutta muuton myötä Timo on ollut mukana enemmänkin, vaikka onkin töissä muualla.

Timon harrastusvuosia palveluskoirapuolella jotain 20-30 vuoden väliin, joten vankka kokemus ja monen lajin tuntemus palveluskoirapuolella ovat isoja valtteja koulutusrintamalla, mutta myös muutoinkin koirien kanssa touhutessa. Timolla tällä hetkellä yksi oma koira, saksanpaimenkoirauros joka sekin näkyy toimistokoirana aika ajoin.

 

Emilia

Emiliasta tulossa esittely lähiaikoina.

Emilia on tullut meille kesän 2019 kynnyksellä kiireavuksi ja onkin melkoinen sähikäinen.. ehtii moneen paikkaan ja vähintäänkin tuhat rautaa tulessa yhtä aikaa..

Marjo

Marjosta tulossa esittely lähiaikoina.

Marjo opiskelee eläintenhoitajaksi Ruukissa ja jäi meille keikkalaiseksi työssäoppimisen jälkeen, joten on tullut taloon alkuvuonna 2020.

Marjo on palveluskoiraharrastaja, kotoa häneltä löytyy rottweilereita.  

Hertta

Hertasta tulossa esittely lähiaikoina.

Herttakin opiskelee eläintenhoitajaksi Ruukissa ja jäi meille keikkalaiseksi työssäoppimisen jälkeen, joten on tullut taloon syksyllä 2020.

Hertta on innokas agilityharrastaja, harrastuskaverina hänellä on kiharakarvaisia noutajia.

Netta

Netasta tulossa esittely lähiaikoina.

Netta on uusin vahvistuksemme, mutta opiskeluaikoina on jo näkynyt meillä eläintenhoitajan työharjoitteluita tekemässä. Netta valmistuu näillä näppäimillä eläintenhoitajaksi Kannuksesta ja tämän jälkeen jää meille trimmausopintoja jatkamaan oppisopimuksella, mutta myös tekee koirakeskuksen muita hommia tarpeen mukaan.

 

Jonna

Jonnasta tulossa esittely lähiaikoina.

Jonna aloitti meillä syyskuussa 2019 työt ja onkin nopsasti sulautunut joukkoon. Tällä hetkellä Jonna keikkailee meillä tarvittaessa opiskelujensa ohella.

Jonnalla on koirahierojakoulutus eläinpuolelta, hieroo niin meillä kuin Hauvahuoltamon nimelläkin.

Jonnalla löytyy kotoa malamuutteja ja hän harrastaakin koiravaljakoiden parissa.

Anniina

Anniina hieroo pääsääntöisesti keskiviikkoisin ja torstaisin DogStopilla, ajanvaraus meidän ajanvarauksen kautta näille ajoille, muutoin Anniinan kautta suoraan.

Olen hevos- ja koirahieroja Iistä. Olen suorittanut vuonna 2010 ammattiin johtavan hevos- ja koirahieronta koulutuksen ja siitä lähtien harjoittanut eläinhierojan töitä; ensin osa-aikaisesti ja vuonna 2011 siirryin tekemään hierontoja täysipäiväisesti. Työskentelen hevosten ja koirien parissa ympäri maakuntaa, pääpainotteiseti Oulun ja lähikuntien alueella.

Asun siis Iissä, tai tarkemmin Olhavassa aviomieheni ja kolmen lapseni kanssa. Perheeseemme kuuluu lisäksi muutama kissa ja kaksi begianpaimenkoira malinoissia. Molempien koirieni kanssa aktiivisesti harrastamme pk-puolella, sekä talvilajina harrastamme vetohiihtoa. Lukuisia lajeja on kokeiltu ja pidän monipuolisesta koiran aktivoinnista, joten kaikkea puuhailemme hupilitystä rallyyn. Vanhempi koiristani mali narttu Assa 7v on tällä hetkellä aktiivinen kisakoirani, kesäisin päälajina on metsäjälki, jossa kisaamme jo korkeimmassa, eli voittaja luokassa. Talvena 2016 myös korkattiin vetohiihto, jossa kisasimme erittäin aktiivisesti ja saavutimme SM-sprinteissä 4.s sijan, sekä rotumestaruuksissa ylsimme toiselle sijalle. Kotona on kasvamassa myös juniori uros Paksu 2v, jonka leipälajina tulee olemaan IPO, eli suojelu. Paksukin tulee kisaamaan myös vetohiihdossa.

 Saara

Eläinfysioterapeutti, jonka vastaanotto pääasiassa maanantaisin ja tiistaisin DogStopin nurkista – löytyy myös kotivastaanotolta ja heppatalleilta. Kalustoon kuuluva, korvaamaton tieto-taito koirien kuntoutukseen liittyen.

Olen vuonna 2007 valmistunut fysioterapeutiksi. Unelmissani kajasti eläinfysioterapia, vaikken sen uskonut todeksi koskaan muuttuvan, lisäkoulutuksella valmistuin eläinfysioterapeutiksi 2014, ja tällä tiellä ollaan JEE!!

Laumaani kuuluvat aviomies sekä kaksi tytärtä.

Lisätietoa Saarasta ja hänen palveluistaan kuitenkin löydät FysiOtuksen sivuilta www.fysiotus.fi. Ajanvaraus DogStopin vastaanotolle sivujemme kautta.

Jaana

DogStopin trimmaaja sekä ravintoneuvoja.

Olen toiminut eläinalalla ja erityisesti ruokinnan parissa jo 9 vuoden ajan. Kiinnostukseni ruokintaa ja koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on vain kasvanut vuosi vuodelta ja suoritinkin Suomen Eläinterveydenhuolto­opistolla koiran Diplomi ravitsemusneuvojan koulutuksen, josta valmistuin syksyllä 2013. Tällä hetkellä opiskelen myös eläintenhoitajan trimmauksen osaamisalaa AmiEdulla.

Kotona minulla on tällä hetkellä rottweilereita joiden kanssa harrastellaan palveluskoiralajeja. Lisäksi rapsuteltava kaksi Burmaa ja yksi maatiaiskissa.

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 10 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi