HENKILÖKUNTA

 

Tanja

 DogStopin toinen yrittäjä ja monitoimityyppi – ja ehkä uskaltaisin väittää jopa itseäni aikuisiän ikuiseksi opiskelijaksi.

Olen saksanpaimenkoiraihminen ja intressini on palveluskoirapuolella erityisesti. Harrastuspiireissä olen ollut mukana vuodesta 2004, jolloin kuvioihin tuli ensimmäinen harrastuskoira, tätä ennen minulla oli parikin saksanpaimenkoiraa. Myös lapsuudenkodissani oli koiria, yhtenä rotuna kultainennoutaja.

Työssäni tärkeintä on hyvinvoivat koirat ja tyytyväiset asiakkaat. Suurin intohimoni liittyy koirien ruokintaan, mutta kuntoutuksen saralla on paljon mielenkiintoista työsarkaa.  Opiskelen tällä hetkellä työni ohessa koirien ruokinta-asiantuntijaksi Ylä-Savon ammattiopistossa ja olen käynyt myös koirien vesiterapia-koulutusta; vastaan koirauintivalmentajatiimistä ja teen myös itse ohjauksia hoitoalan töideni ohessa; omaa kokemusta vedessä työskentelystä on vuodesta 2015 alkaen. 

Kasvatan pienimuotoisesti saksanpaimenkoiria kennelnimellä Graukiefer, pentuja on nyt neljän pentueen verran.

Marjo

Toinen DogStop Oy:n yrittäjistä, joka löytyykin töistä lähes päivittäin.

“Valmistuin eläintenhoitajaksi keväällä 2021. DogStopilla tein opintoihin liittyvää työharjoittelua ensin, jonka jälkeen jäin DogStopille töihin noin vuosi ennen valmistumistani ja lopulta monen sattuman summana päädyin DogStop Oy:n yrittäjäksi huhtikuussa 2021.

Koulutukseltani olen siis eläintenhoitaja, lukion käynyt nuoruudessani. Lukion jälkeen menin kesätöihin Valiolle, ja ne kesätyöt sitten kestivätkin jonkin aikaa, aina yrittäjätaipaleelle saakka – elintarvikealaa on siis nähty reilut 20v ennen opintoja ja yrittäjyyttä. Työnkuva Valiolla tässä ajassa ehti vaihdella lähetistä vuoroesihenkilöön ja kaikkea siltä väliltä.

Olen palveluskoiraharrastaja, jo vuodesta 2001. Kotona austelee tällä hetkellä rottweiler-uros, sekä hovawart-narttupentu. Koirieni kanssa olen harrastanut omaksi ja koirien iloksi lajeja laidasta laitaan; agilitystä rallytokoon, sekä palveluskoiralajeista hakua ja metsäjälkeä.”

 

Iina

Uusin työntekijämme, joka päätyi meille töihin harjoittelun kautta.

Esittely tulossa pian.

Janina

Valmistuin eläintenhoitajaksi keväällä 2022 ja Dogstopille jäin osa-aikaiseksi työharjoitteluni jälkeen.

Talouteen ja harrastuksiin on pienestä pitäen aktiivisesti liittynyt koirat ja muut eläimet. Ensimmäinen oma harrastuskoira kotiutui v. 2010, josta lähtien sydän on ollut koirien kanssa harrastamisessa mm. haussa ja jäljestämisessä.

Nykyiseen talouteen kuuluu kaksi koiraa, saksanpaimenkoira sekä dobermanni, joiden kanssa vielä katsellaan ja tutustellaan koirille mieluisimpia lajeja.

Eläinten kanssa työskennellessä mielekkäintä on yhdessä onnistuminen sekä hyvien kokemusten antaminen. Tulevaisuudessa haluaisin lisätä osaamistani kehonhuollon sekä allergisten koirien ruokinnan saralla.

Kirsi

Olen kolmekymppinen jokapaikanhöylä; taitoja ja työkokemusta löytyy monesta hommasta, koira-alalta ja muualta.
Koiraharrastuksen aloitin 2001 kun sain ensimmäisen koirani, alkuun käytiin harvakseltaan koiranäyttelyissä – siitä koiramäärä kuitenkin lisääntyi ja näyttelyharrastus muuttui säännölliseksi. Tätä myötä myöskin heräsi kiinnostus koirien hyvinvointiin ja turkin huoltamiseen – ja lopulta alkoi vaikuttamaan elämään hyvinkin voimakkaasti, onneksi kuitenkin positiivisessa mielessä.
Cavaliereja olen omistanut yli 20 vuotta ja kasvattajana toiminut 15 vuotta; kuitenkin hankala cavalierien vaikea terveystilanne vaikutti siihen, että päätimme lopettaa kasvattamisen.
Ammattitutkintoja ja koulutuksia on matkan varrella kertynyt muutamia – eikä loppua näy.
Harrastan koira-alan luentoja ja koulutuksia sekä luen paljon alan kirjallisuutta. Väliin mahtuu vähän käsitöitäkin.. toki lapsiperhearjessa nämä ovat jääneet viime vuosina vähemmälle.
Seuraava tavoite on trimmaajan ammattitutkinnon suorittaminen, sen jälkeen taas jotain uutta 😉

 

Kirsi aloitti työt trimmaajaopiskelijana DogStopilla maaliskuussa 2023.

 

Kristiina

 Kristiinasta tulossa esittely lähiaikoina.

Kristiina on valmistunut koirahierojaksi loppuvuodesta 2022 ja  tekee meillä niin eläintenhoitajan kuin koirahierojankin töitä, mutta on myös osa koirauintivalmentaja-tiimiä. Kristiina on myös kouluttautunut vesiterapiaosaamisen saralla keväällä 2023. 

 

Mitra

Tulin Dogstopille 2022-marraskuussa työkokeiluun ja jäin siinä ohella taloon töihin. Minut voi nähdä kaupan puolella että uimalassa.

Harrastuksiin on kuulunut pienestä pitäen ravitallit sekä metsästyskoirien ajohaukkujen kaiku. Vuodet eläinten parissa ovat tuoneet tietotaitoa ja mahdollisuuksia tähän päivään työskennellä täällä ihanien koirien kanssa.

Lähellä sydäntäni on rescuekoirat sekä kodinvaihtajat, joita löytyy myös omista nurkista pyörimästä kaksin kappalein. He ovat opettaneet elämään koiran ehdoilla ja elämään hetkessä. Tavoitteenani olisi päästä opiskelemaan lisää ravitsemuksen sekä ongelmakoulutuksen parissa; syksyllä 2023 aloitin opiskelemaan Ylä-Savon ammattiopistossa ravitsemusta – valmistun aikanaan koirien ruokinta-asiantuntijaksi.

 

 

 – pa

Netta

Olen Netta, 26-vuotias trimmaaja. Talossa olen ollut ensin eläintenhoitajaopiskelijana ja valmistumisen jälkeen olen opiskellut oppisopimuksen kautta itselleni trimmaajan ammattitutkinnon – kiinnostus koirien trimmaamiseen lähti perheemme Pumista. Syksyllä 2023 aloitin myös eläintenkouluttajan opinnot.
Kotona minulla reilun vuoden ikäinen malinois-uros. Vapaa-aikani kuluu aktiivisesti koiraharrastuksen ja luonnon parissa.
Rakastan sitä että työ on luovaa, monipuolista, ja mikä parasta, saa oppia koko ajan lisää koirista. 😍
Nähdään Dogstopilla!”
Kuten Netta kertoikin, on ollut talossa ensin eläintenhoitajaopintoihin liittyen tekemässä työharjoittelua, josta jäänyt meille töihin ja työn ohessa opiskellut itselleen myös toisen tutkinnon ja kasvattanut osaamistaan. Netan voi löytää niin trimmaamasta, myymälästä kuin uimalastakin.

 

Satu

Satu on aloittanut DogStopilla joulukuussa 2022 trimmaajaopiskelijana.
“Eläintenhoitajaksi valmistuin v. 2012 OSAO:lta. Elämä kuitenkin johdatteli monen sattuman kautta ravintola-alalle jossa olen työskennellyt viime aikoina.. mutta, kuitenkaan kaipuu eläinten parissa työskentelyyn ei ottanut laantuakseen.
Alanvaihtoa pohtiessa trimmaajan työt tuntuivat sopivalta vaihtoehdolta. Olihan turkin hoito ja kotitrimmien teko jo entuudestaan tuttua, mielekästä puuhaa nuoruusvuosista lähtien; ensin naapureiden sekä sukulaisten koirien turkkeja hoitaen ja myöhemmin omien kääpiövillakoiran ja portugalinvesikoiran kanssa. Tällä hetkellä työskentelen trimmaajaopiskelijana Dogstopilla ja opiskelen trimmaajan ammattitutkintoa ammattiopisto Lappialla.
Koirien kanssa on tullut harrastettua agilityn ja tokon lisäksi pk-lajeja laidasta laitaan. Tällä hetkellä kotoa löytyy kaksi belgianpaimenkoira malinoissia, kasvatan rotua kennelnimellä Pikkukirpun”.
Satu löytyy pääasiassa trimmauksien ääreltä, mutta ei ole mahdottomuus löytää häntä kassan takaakaan.

 

 

Anniina

Olen hevos- ja koirahieroja Iistä. Olen suorittanut vuonna 2010 ammattiin johtavan hevos- ja koirahieronta koulutuksen ja siitä lähtien harjoittanut eläinhierojan töitä; ensin osa-aikaisesti ja vuonna 2011 siirryin tekemään hierontoja täysipäiväisesti. Työskentelen hevosten ja koirien parissa ympäri maakuntaa, pääpainotteiseti Oulun ja lähikuntien alueella.

Asun siis Iissä, tai tarkemmin Olhavassa kolmen lapseni kanssa. Perheeseemme kuuluu lisäksi muutama kissa ja begianpaimenkoira malinois. Koirani kanssa aktiivisesti harrastamme pk-puolella, sekä talvilajina harrastamme vetohiihtoa. Lukuisia lajeja on kokeiltu ja pidän monipuolisesta koiran aktivoinnista, joten kaikkea puuhailemme hupilitystä rallyyn.

 

Niina

Niina on aloittanut meillä uutena koirahierojana helmikuun alussa 2022. Heinäkuussa 2023 Niina alkaa tutustella Jennan tavoin koirauimalan saloihin ja opettelee koirauintivalmentajan työnkuvaan, jonka myötä hän on myös osa koirauintivalmentaja- tiimiämme.

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 2006 ja siitä lähtien tehnyt töitä erikoissairaanhoidon piirissä. Haave kuitenkin eläinpuolelle on kytenyt pienestä tytöstä lähtien ja vihdoin haave toteutui valmistuttuani koirahierojaksi v. 2021.  Olen valmistunut myös koirien ruokinta-asiantuntijaksi huhtikuussa 2022. Lisäksi olen juuri käynyt vesiterapia-koulutukset. 

 

Ensimmäinen oma koirani oli saksanpaimen Justiina. Hän oli rauhallinen, varma ja hyvin kekseliäs. Hänen vuoksi haaveilen omistavani vielä jonain päivänä toisen saksanpaimenen. Sitten tuli kodinvaihtajana pringersspaniel-labbismix Lissu, joka edelleen 12-vuotiaanakin on yhtä adhd kuin pentuna. Lissun seurana ovat Huskyt Lotta 6v ja hänen kaksi poikaansa Lenni ja Luca 3v. Huskyt veivät sydämeni. Harrastan omaksi ilokseni valjakointia, mutta kilpailuhenkeä minulta löytyy pyöreät nolla. Lenni on näyttänyt varsin orastavan hyvää taitoa noseworkkia ja jälkeä kohtaan, joten se voisi olla seuraava aluevaltaus. Kokemusta siis löytyy eläinten ja ihmisten parista toistakymmentä vuotta. Niinalle ajanvaraus DogStopille suoraan meidän ajanvarauksestamme.
Lisätiedot Niinan yritystoiminnasta löytyy Hyvinvointipalvelut Humanpet– sivuilta. 
 

Saila

 Olen Saila Merkkiniemi ja olen valmistunut koira- ja urheilukoirahierojaksi Tampereen koirahierojakoulusta kesällä 2019. Valmistumisen jälkeen olen jatkokuluttautunut Suomen koirahierojat ry:n kursseilla Steccon fasciamanipulaatio level 1, rangan mobilisointi- ja traktiohoitoihin ja viimeisimpänä syksyllä 2021 valmistuin Jyväskylässä koirien uintivalmentajaksi. Minulle on tärkeää koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tavoite on aina hoitotulos. Näiden vuoksi pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni ja jatkokouluttautumaan.

Kotoa minulta löytyy kaksi lancashiren heeleria ja bordercollie. Toinen heelereistäni on jouduttu patellaluksaation vuoksi leikkaamaan ja kuntouttaminen ja kunnon ylläpitäminen on tullut sen kautta itselleni hyvin tutuksi. Harrastan koirieni kanssa agilityä ja rally-tokoa aktiivisesti.

Olen hyvin innoissani yhteistyöstä DogStopin kanssa. Lisätietoa Koirahuoltoaseman kotisivuilla.

Ajanvaraus DogStopin tiloissa tekemiini käsittelyihin DogStopin ajanvarauksesta.

 * Saila on tällä hetkellä vanhempainvapaalla, palaa syksyllä 2023 takaisin töihin. 

 

 Jenna

 Olen Jenna ja lähdin syksyllä -22 tavoittelemaan pitkäaikaista haavetta työskennellä koirien parissa, ja löysin koirahierojan ammattitutkintoa opiskelemaan Lappialle. Tutkinto on vähää vaille valmis, ja teen tällä hetkellä hieronnat opiskelijahintaan sivutoimisesti ilta- ja viikonloppuaikoina.

Hierontojen lisäksi olen pätevöitynyt arkitottelevaisuus-koulutusohjaaja ja pitänyt pienimuotoisesti lähinnä pentu- ja näyttelytreenejä.

Nyt myös mielenkiinnolla perehdyn vesiterapiaan ja koirauintivalmennukseen. Minulle on tärkeää tehdä asiat koiran ehdoilla. Olen helposti innostuva kaikesta mihin koen paloa, ja tulevaisuus näyttää mitä kaikkea koiramaailma tuo tullessaan! Tällä hetkellä teen koirahierontoja oman yritykseni Lumotassun, kautta sekä jatkossa myös Dogstopilla.

Meiltä kotoa löytyy 4 suomenlapinkoiranarttua, joiden kanssa on vuosien varrella kokeiltu kaikennäköistä harrastelajia. Koiraharrastuksista kuitenkin näyttelyt on se, joissa olen kulkenut jo 15v. ajan. Koirista yleisesti pennut ovat lähellä omaa sydäntä.

* Jenna aloittaa työt koirahierojaopiskelijana DogStopilla heinäkuussa. Vesiterapiakoulutusten myötä myös hän alkaa tutustumaan ja opettelemaan koirauimalan saloihin; jatkossa Jenna on osa koirauintivalmentaja-tiimiä. 

Ajanvaraus DogStopin tiloissa tekemiini käsittelyihin DogStopin ajanvarauksesta.

Saara

Eläinfysioterapeutti, jonka vastaanotto pääasiassa maanantaisin ja tiistaisin DogStopin nurkista – löytyy myös kotivastaanotolta ja heppatalleilta. Kalustoon kuuluva, korvaamaton tieto-taito koirien kuntoutukseen liittyen.

Olen vuonna 2007 valmistunut fysioterapeutiksi. Unelmissani kajasti eläinfysioterapia, vaikken sen uskonut todeksi koskaan muuttuvan, lisäkoulutuksella valmistuin eläinfysioterapeutiksi 2014, ja tällä tiellä ollaan. Laumaani kuuluvat aviomies sekä kaksi tytärtä sekä schipperke Äijö. 

Lisätietoa Saarasta ja hänen palveluistaan kuitenkin löydät FysiOtuksen sivuilta.

Ajanvaraus DogStopin vastaanotolle sujuvasti klikkaamalla oranssia tekstiä.

SIJAINTI

Tuiskutie 3, 90630 Oulu

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe: 10 - 20
La: 11 - 16
Su: Suljettu

Email

info@dogstop.fi